Precision System 6 és la solució ideal per a una afaitada perfecta de tota mena de barbes, fins i tot les més espesses i dures.

Aconsegueix una arranada perfecta i sense irritacions amb Precision System 6

23 de agost de 2021

Presentem una nova solució d’afaitada, molt eficaç per a persones que s’afaiten cada dia i busquen un extra de lubricació.

Precision System 6 et garanteix una arranada perfecta i lliure d'irritacions, amb àloe i vitamina E! No esperis més a provar-la...

Per què Precision System 6 és una solució d'afaitada tan eficaç?

Precision System 6 no és una maquineta qualsevol, sinó que és una solució d'afaitada completa especialment adreçada a persones que necessiten afaitar-se cada dia i ideal per a pells sensibles i barbes espesses i dures. Informa’t sobre el seu disseny avançat i les seves funcionalitats innovadores que marquen la diferència:

Imagen Texto 1 Maquinilla precision system 6

  • Màquina de sis fulles: amb retallador de precisió a la part posterior per a les zones de difícil accés (sota el nas i les patilles), i amb màxima separació entre fulles per a una neteja millor.

Imagen Texto 2ok Maquinilla precision System 6

  • Capçal basculant i pivotant: per ajudar a adaptar-se a totes les zones i els contorns de la cara.

Imagen Texto 3 Maquinilla precision system 6

  • Doble banda lubricant: per millorar el lliscament de la fulla sobre la pell i ajudar a evitar irritacions en pells sensibles.
  • Tira de protecció: per estirar la pell i eliminar l'excés d'escuma.
  • Conté àloe i vitamina E.
  • Mànec dissenyat ergonòmicament.
  • Arranada perfecta amb extra de lubricació, ideal per a barbes espesses i dures que necessiten una afaitada diària.

Per a més comoditat d’ús, és molt important utilitzar un producte d'afaitada (gel d'afaitar, escuma d'afaitar...) per suavitzar el pèl abans d’afaitar-lo. No toqueu les fulles directament per evitar talls.

Altres recomanacions

Et deixem altres opcions de fulles perquè trobis la que millor s'adapta a les teves necessitats.