Descobreix la nostra gran varietat de snacks de pinso Compy per a premiar el teu gos.

Snacks de Compy per a premiar el teu gos

18 de maig de 2020

El nostre gos es mereix el millor. Sempre hi és, esperant que arribem a casa per rebre'ns alegrement. Forma part de la nostra família i li agrada jugar amb nosaltres, descansar al costat nostre i gaudir d'un snack amb la nostra companyia.

En la gamma Compy, marca exclusiva de Mercadona, a més de pinsos també hi pots trobar una gran varietat de snacks per als gossos més exigents i capritxosos.

Els snacks de Compy són molt més que un complement de l’alimentació. Compartir cada dia una llaminadura amb el nostre gos ens permet estrènyer la complicitat que tenim amb ell, ens ajuda a educar-lo si li oferim com a recompensa i fa més entretingudes i exquisides les estones tant a casa com a l'aire lliure.

És per això que t'animem a compartir amb el teu gos un snack per a premiar la seva fidelitat. Depenent de la raça i l'edat, pots anar variant per sorprendre'l en cada ocasió.

Quan i com premiar el teu gos?

Texto 6 Imagen Snacks Perros

Si el que es vol és educar, cal donar aquestes recompenses al gos amb un sentit. No és dolent oferir-li una llaminadura de tant en tant sense motiu aparent, tot i que és molt important seguir la guia d'alimentació per a cada mida de gos indicada a la part posterior de l'envàs.

Aquests aliments s'utilitzen moltes vegades en programes d'ensinistrament i sempre s'han de fer servir amb rigor i eficiència. L'animal ha d'entendre per quina acció se l’està premiant, de manera que cal fer-ho de manera directa i molt concreta, sense abusar de les recompenses, ja que es tracta d'un aliment complementari.

Els premis es fan servir com a reforç positiu per a l’animal de companyia en casos com els següents:

  • Si estem entrenant el gos en alguna activitat, com ara asseure’s, donar la pota, etc.
  • Si volem millorar-ne el comportament, per exemple, per fomentar que es porti bé a l'hora del bany, que no es llanci a menjar sobre el plat abans que el deixem a terra, etc.
  • En el cas de cadells que estan aprenent a fer les seves necessitats al carrer.
  • Etc.

A més, podem aportar snacks amb funcionalitats diferents, com ara afavorir la higiene dental i ajudar a mantenir un alè fresc.

Tipus de premis no aptes per al consum animal

S’han d’evitar els dolços i la xocolata; són perjudicials per a la seva salut. També es desaconsellen els ossos de pollastre, ja que es poden estellar i provocar problemes si es claven a la boca o al tracte digestiu de l'animal.

Texto 7 Imagen Snacks Perros

Una recomanació important: les recompenses han d'anar acompanyades sempre d’expressions d'afecte i estima per contribuir al reforç positiu. Als gossos no sempre se'ls ensenya amb premis. És per això que cal acompanyar les recompenses de carícies, un to de veu amable, un alt grau de complicitat, estones amb ells, etc.

Snacks de Compy divertits i saborosos per a gossos adults

Compy Cors amb carn fresca

Texto 1 Imagen Snacks Perros

Si vols enamorar el teu gos de debò, ofereix-li aquests mossos tendres i sucosos tan bons. Estan elaborats amb carn fresca i ajuden al reforç immunitari.

Són ideals per a gossos amb dentadura sensible o per a gossos acostumats al menjar humit.

Aptes per a gossos adults de raça petita, mitjana o gran.

Envàs: 350 grams

Compy Galetes

Texto 2 Imagen Snacks Perros

Galetes cruixents fetes al forn, amb forma de cor i aroma de vainilla.

Ideals per a gossos adults de raça mitjana/gran o petita.

Envàs: 1 quilo

CompyMix Galetes

Texto 4 Imagen Snacks Perros

Barreja de galetes cruixents amb forma divertida d’ossets i mossets farcits de boví i amb aroma de vainilla. Enriquides amb vitamines.

Per a gossos adults de raça petita o mitjana/gran.

Envàs: 350 grams

Compy Salsitxes

Texto 5 Imagen Snacks Perros

Salsitxes saboroses amb un 90 % de carns riques en proteïnes.

Ideals per a gossos adults de qualsevol raça.

Envàs: 95 grams

Compy Mini Stick Dental

Texto 3 Imagen Snacks Perros

Per a gossos adults de raça petita. Afavoreix la higiene dental i, gràcies als seus ingredients actius i a l'efecte físic realitzat per la seva forma i textura, ajuda a controlar la formació de placa i tosca, alhora que proporciona un alè fresc. A més, és baix en greix i no conté sucres afegits.

Envàs: 250 grams

Altres snacks per a gossos a Mercadona

A més dels snacks de Compy, a la secció d’animals de companyia de la teva botiga Mercadona pots trobar altres snacks per a premiar el teu gos de la marca Compy.

Compy, només a la venda als supermercats Mercadona, és la marca més venuda d'alimentació d’animals de companyia a Espanya.

Altres recomanacions

Informa’t amb més detall de la qualitat del pinso Compy.