Snacks de premios para perros Compy

Snacks de Compy per a premiar el teu gos

26 de desembre de 2023

El nostre gos es mereix el millor. Sempre hi és, esperant que arribem a casa per rebre'ns alegrement. Forma part de la nostra família i li agrada jugar amb nosaltres, descansar al costat nostre i gaudir d'un snack amb la nostra companyia.

En la gamma Compy, marca exclusiva de Mercadona, a més de pinsos també hi pots trobar una gran varietat de snacks per als gossos més exigents i capritxosos.

Els snacks de Compy són molt més que un complement de l’alimentació. Compartir cada dia una llaminadura amb el nostre gos ens permet estrènyer la complicitat que tenim amb ell, ens ajuda a educar-lo si li oferim com a recompensa i fa més entretingudes i exquisides les estones tant a casa com a l'aire lliure.

És per això que t'animem a compartir amb el teu gos un snack per a premiar la seva fidelitat. Depenent de la raça i l'edat, pots anar variant per sorprendre'l en cada ocasió.

Quan i com premiar el teu gos?

Texto 6 Imagen Snacks Perros

Si el que es vol és educar, cal donar aquestes recompenses al gos amb un sentit. No és dolent oferir-li una llaminadura de tant en tant sense motiu aparent, tot i que és molt important seguir la guia d'alimentació per a cada mida de gos indicada a la part posterior de l'envàs.

Aquests aliments s'utilitzen moltes vegades en programes d'ensinistrament i sempre s'han de fer servir amb rigor i eficiència. L'animal ha d'entendre per quina acció se l’està premiant, de manera que cal fer-ho de manera directa i molt concreta, sense abusar de les recompenses, ja que es tracta d'un aliment complementari.

Els premis es fan servir com a reforç positiu per a l’animal de companyia en casos com els següents:

  • Si estem entrenant el gos en alguna activitat, com ara asseure’s, donar la pota, etc.
  • Si volem millorar-ne el comportament, per exemple, per fomentar que es porti bé a l'hora del bany, que no es llanci a menjar sobre el plat abans que el deixem a terra, etc.
  • En el cas de cadells que estan aprenent a fer les seves necessitats al carrer.
  • Etc.

A més, podem aportar snacks amb funcionalitats diferents, com ara afavorir la higiene dental i ajudar a mantenir un alè fresc.

Tipus de premis no aptes per al consum animal

S’han d’evitar els dolços i la xocolata; són perjudicials per a la seva salut. També es desaconsellen els ossos de pollastre, ja que es poden estellar i provocar problemes si es claven a la boca o al tracte digestiu de l'animal.

Texto 7 Imagen Snacks Perros

Una recomanació important: les recompenses han d'anar acompanyades sempre d’expressions d'afecte i estimació per contribuir al reforç positiu. Als gossos no sempre se'ls ensenya amb premis. Per això, és important acompanyar-los amb carícies, un to de veu amable, un alt grau de complicitat, passar temps amb ells, etc.

Snacks de Compy divertits i saborosos per a gossos adults

Compy Cors

Compy Corazones de Mercadona

Si vols enamorar el teu gos de debò, ofereix-li mossos deliciosos, tendres i sucosos, amb forma de cor, elaborats amb pollastre fresc. Ajuden a reforçar el sistema immunitari.

Són ideals per a gossos amb dentadura sensible o per a gossos acostumats al menjar humit.

Aptes per a gossos adults de raça petita, mitjana o gran.

Envàs: 350 grams.

Compy Bastonets

Compy Palitos de Mercadona

Aquests snacks divertits en forma de bastonet contenen ingredients per cuidar el pèl i també el benestar intestinal. A més, estan enriquits amb vitamines.

Aptes per a gossos adults de raça petita, mitjana o gran.

Envàs: 200 grams.

Compy Delícies Gust Bacó

Delicias sabor bacon de Mercadona

Tires delicioses amb gust de bacó i ingredients que ajuden a cuidar el pèl i a afavorir el funcionament correcte del cor i la vista.

Indicat per a gossos adults de raça petita, mitjana o gran.

Envàs: 150 grams.

Compy Stick Dental

Compy Stick Dental de Mercadona

Indicat per a gossos adults de raça mitjana o gran, afavoreix la higiene dental.

Gràcies als seus ingredients actius i a l'efecte físic que exerceixen la seva forma i textura, ajuda a controlar la formació de placa i tosca, i contribueix a proporcionar un alè fresc.

A més, és baix en greix i sense sucres afegits.

Envàs: 208 grams.

Compy Ministick Dental

Compy Mini Stick Dental de Mercadona

Indicat per a gossos adults de raça petita, afavoreix la higiene dental.

Gràcies als seus ingredients actius i a l'efecte físic que exerceixen la seva forma i textura, ajuda a controlar la formació de placa i tosca, i contribueix a proporcionar un alè fresc.

A més, és baix en greix i sense sucres afegits.

Envàs: 250 grams.

Snacks de Compy divertits i saborosos per a cadells de totes les races i per a adults de races petites

Compy Snacks Júnior

Compy Snacks Júnior de Mercadona

Aquest snack tou i fàcil de mastegar està indicat per a cadells de totes les races a partir dels 3 mesos d'edat i també per a gossos adults de races petites.

Els seus ingredients ajuden a cuidar el pèl i contribueixen al benestar intestinal.

Envàs: 125 grams.

Altres recomanacions

Informa’t amb més detall sobre la qualitat del pinso Compy.

Saps com alimentar el teu gos segons la seva grandària? Aprèn a donar-li l'alimentació correcta.

T’expliquem també com incloure aliment humit per al teu animal de companyia.