Jabón Quitamanchas Beltrán Mercadona

Sabó Llevataques Beltrán, eficaç contra les taques alhora que cuida les teves peces

31 de març de 2016

A Mercadona ja pots trobar a l'aliat perfecte que necessitaves per eliminar taques difícils i rascades en les peces, el nou Sabó Llevataques Beltrán.

Aquest nou producte és eficaç contra les taques, especialment si es tracta de taques grasses i oli, i al mateix temps cuida de les peces durant tot el procés de neteja. El Sabó Llevataques Beltrán conjumina d'aquesta manera eficàcia i delicadesa gràcies a que està fabricat de forma tradicional a força d'ingredients naturals.

Jabón Quitamanchas Beltrán Sabó Llevataques Beltrán

Manera d'ús del Sabó Llevataques Beltrán

Localitza les taques en les peces que vols rentar, com per exemple en el coll o en els punys. Aplica directament el Sabó Llevataques Beltrán sobre aquestes zones i deixa actuar durant uns pocs minuts.

A continuació aclareix amb abundant aigua o, si ho prefereixes, introdueix la roba en la rentadora.

Quan hagis acabat d'utilitzar-ho, conserva el recipient del Sabó Llevataques Beltrán tancat i en un lloc fresc, si pot ser ventilat i sempre allunyat de la calor i del fred.

Finalment es recomana esbandir amb aigua les mans exposades al sabó per a una neteja completa.

Característiques del Sabó Llevataques Beltrán

El Sabó Llevataques Beltrán és una demostració més del suport de Mercadona a empreses espanyoles. Està fabricat per la companyia Beltrán Germans S.L., les instal.lacions dels quals es troben a la localitat d'Almassora (Castelló).

Cada envàs de Sabó Llevataques Beltrán es presenta en format de 500 gr. Es tracta d'un producte natural biodegradable fabricat a força d'olis vegetals, la fabricació dels quals a manera tradicional assegura una eficàcia completa en tot tipus de teixits i roba, al mateix temps que no hauràs de preocupar-te de què es danyen les peces.

Altres recomanacions

A la secció de neteja i llar de Mercadona trobaràs més productes que t'ajudaran a combatre les taques i la brutícia a la teva roba, a més del Sabó Llevataques Beltrán:

Per exemple, et recomanem el Detergent per a roba blanca i de color, que incorpora ingredients d'última generació per aconseguir una neteja infalible en la teva bugada.

Per a les taques específiques de greix, sempre pots utilitzar el Llevagreixos d'Eficàcia Professional Bosque Verde, que actua de forma impecable en tot tipus de superfícies així com a la roba, sabatilles d'esport i contra taques de greix de tot tipus. La seva innovadora i potent fórmula actua contra el greix i la brutícia més difícils de llevar, mentre que el seu sistema de pulverització ho converteix en un producte molt còmode d'utilitzar. A més inclou un agradable i fresc perfum a llimona.