Jabón beltrán

Sabó Beltrán: eficaç contra les taques alhora que cuida la roba

04 de octubre de 2023

El sabó llevataques Beltrán és perfecte per eliminar taques difícils i fregades a les peces de roba. És un sabó potàssic 100 % natural amb una llarga tradició i múltiples usos.

Aquest producte és eficaç contra les taques, sobretot les de greix o oli. Al mateix temps, és respectuós amb la roba durant tot el procés de rentada.

La unió d'eficàcia i delicadesa que brinda el sabó Beltrán és possible gràcies a la seva fabricació tradicional des del 1921 a base d'olis naturals.

Característiques del sabó llevataques Beltrán

Com que està formulat a base d'olis vegetals i lliure d'oli de palma, és totalment biodegradable. A més, gràcies a la seva fabricació tradicional, és eficaç en diferents teixits i roba. Aquest producte es presenta en un envàs d’un format de 500 g.

Quines són les aplicacions principals del sabó llevataques Beltrán?

La varietat d'usos d'aquest sabó l'ha convertit en un clàssic de la neteja, amb múltiples funcions. A continuació, en detallem algunes de les més populars:

Llevataques en tèxtils

És altament eficaç contra taques difícils com les de greix, maquillatge, sang o vi... Es pot fer servir per eliminar taques recents i antigues.

Características del Jabón quitamanchas Beltrán.

1. Localitza les taques a les peces que vols rentar, com ara al coll o als punys. Aplica directament el sabó llevataques Beltrán sobre aquestes zones i deixa’l actuar durant uns minuts.

2. Tot seguit, esbandeix la roba amb aigua abundant o, si ho prefereixes, posa-la a la rentadora.

3. Quan hagis acabat de fer-lo servir, conserva el recipient del sabó llevataques Beltrán tancat i en un lloc fresc, si és possible ventilat i sempre allunyat de la calor i el fred.

4. Per acabar, es recomana rentar-se bé les mans amb aigua si s’han exposat al sabó.

També et pots fer preparats de mescla de sabó i aigua en envasos d'esprai o de bola per a més comoditat.

Características del Jabón quitamanchas Beltrán.

Neteja de terres

Hi ha poques coses que es resisteixin al sabó Beltrán. De fet, també el pots emprar diluït en aigua per netejar els terres de casa. Perquè es dissolgui correctament, es pot diluir prèviament amb una mica d'aigua calenta i després mesclar-lo amb la resta d'aigua a la galleda. La mesura exacta és una cullerada per litre d'aigua. Aspira bé el terra i frega totes les estances de la casa amb aquest producte. Neteja i brillantor a l'instant en tota classe de terres. Repeteix el procés un cop cada tres dies perquè el terra estigui sempre net.

Neteja de la cuina i l’acer

És fantàstic per netejar totes les superfícies de la cuina. Per fer-ho, posa dues o tres cullerades de producte en mig litre d'aigua i deixa-ho bullir durant deu minuts, remenant fins que la pasta es dissolgui. Després, guarda’l en un recipient i ja està a punt per fer-lo servir!

En el cas d'electrodomèstics com el microones o la campana extractora, aplica la mescla amb una esponja que no ratlli, fregant per l'interior. Deixa’l actuar uns minuts i esbandeix amb una baieta humida. Es pot repetir el procés si hi ha molt de greix acumulat.

Per netejar el forn, el més aconsellable és posar una safata amb aigua i sabó Beltrán dins el forn, i preescalfar-lo perquè s'evapori l'aigua i s'estovi la brutícia incrustada a les parets. Tot seguit, amb cura de no cremar-te, has de fregar amb una esponja amb sabó, i esbandir amb una baieta per retirar la mescla.

Precaucions d’ús

  • No posis el sabó directament a la rentadora.
  • No l’apliquis i deixis actuar prolongadament en sec.
  • Per a teixits o tints delicats, fes una prova en un lloc poc visible.

Altres recomanacions

Ja coneixes el nostre detergent hipoal·lergogen amb perfum de colònia? És apte per a les pells sensibles, fins i tot les dels nadons.

Sorprèn-te amb la diversitat d'usos del nostre vinagre de neteja concentrat, un netejador potent d'origen absolutament natural.

Aprèn a desinfectar la roba a la rentadora amb el nostre líquid desinfectant tèxtil.