Una fragancia agradable en tu coche con los Ambientadores de Coche Bosque Verde de Mercadona.

Instruccions d'ús dels ambientadors de cotxe

01 de abril de 2019

Has provat els nostres Ambientadors de Cotxe? Amb l'ús quotidià i el pas del temps, l'olor de l'interior dels vehicles tendeix a viciar-se i arriba a ser molesta. Amb els Ambientadors de Cotxe Bosque Verde que trobaràs a Mercadona pots donar al teu vehicle una fragància agradable.

Ambientadors de Cotxe Bosque Verde a Mercadona

Els Ambientadors de Cotxe Bosque Verde tenen diferents fragàncies perquè triïs la que més t'agradi. Oferim 3 aromes diferents per a tots els gustos. Descobreix-los!

Ambientadors per penjar al retrovisor del cotxe

Ambientadores retrovisor

La fragància d'aquests ambientadors de cotxe per penjar es difon a través del tap de fusta; proporcionen un ambient perfumat agradable a l'interior del vehicle. Hi ha tres classes de fragàncies disponibles:

  • Frutos Silvestres: fragància d'aromes ensucrats i sucosos d'una cistella de fruites acabades de collir.
  • Bali: fragància floral irresistible introduïda per unes notes aquoses refrescants. Aquesta fragància presumeix d'un cor floral delicat de rosa i muguet, i d’un ric fons afustat modelat pels mescs.
  • Happy: fragància fresca, enèrgica i brillant, que combina un acord afruitat sucós amb un buquet floral sofisticat sobre una base suau de préssec i vainilla.

Instruccions d'ús

  1. Descargoleu la fusta del vidre i traieu el tap de plàstic de l’ampolleta de vidre.
  2. Torneu a cargolar fins al final la part superior de fusta a l’ampolleta de vidre.
  3. Lligueu l'ampolla al retrovisor, sense cap altre objecte penjant. Ajusteu la longitud del cordó de manera que l'ambientador no arribi a colpejar el vidre del cotxe. S’ha de fer servir únicament al retrovisor.
  4. Gireu l'ampolla durant 3 segons cada 4 dies (no la gireu més de 3 segons). Feu aquesta operació sempre vulgueu intensificar el perfum. Un cop esgotat el producte, reemplaceu-lo per un de nou. No reutilitzeu el tap.

Altres recomanacions

A continuació, et recomanem una sèrie de productes per a la neteja de la llar.