Fórmula muy concentrada del Gel desatascador Turbo Bosque Verde.

Gel desembossador turbo Bosque Verde

05 de març de 2024

Tens canonades obstruïdes? Amb el nostre gel desembossador turbo Bosque Verde ho pots solucionar ràpidament. L'embús de les canonades és un problema molt molest que pateixen moltes llars, però amb aquest producte de Mercadona el pots resoldre a l'acte. Vols saber com?

Fórmula molt concentrada del gel desembossador turbo Bosque Verde

Gràcies a la seva fórmula gel molt concentrada, acabaràs amb els embussos de les canonades de manera immediata.

Com el seu nom indica, aquest gel desembossador actua molt més ràpid que qualsevol altre de fórmula menys concentrada. Tan sols et caldran 5 minuts per aconseguir els resultats desitjats a les canonades de casa teva, els mateixos que tu trigaràs a oblidar-te del problema. I tot això sense amoïnar-te pel bon estat de les canonades, ja que la fórmula d'aquest gel desembossador incorpora també un anticorrosiu per evitar qualsevol dany.

A més, el gel desembossador turbo Bosque Verde demostra una gran efectivitat en casos d'embussos més consistents que alenteixen el pas de l'aigua, com els que es poden produir a la cuina.

Desatascador Turbo Bosque Verde.

Instruccions d’ús del gel desembossador turbo Bosque Verde

N’hi ha prou amb tres accions senzilles perquè aquest producte actuï a ple rendiment:

  • Aboca tot el contingut de l'ampolla a la canonada.
  • Deixa’l actuar almenys 5 minuts.
  • Fes córrer aigua calenta.

Desatascador Turbo Bosque Verde.

Si segueixes els passos indicats, les canonades de la cuina o el bany et quedaran absolutament lliures de qualsevol obstrucció.

Si cal, pots deixar actuar el producte durant més temps, fins i tot durant hores. També podries repetir el procés amb una altra ampolla.

Precaucions:

  • Consulta bé les instruccions i advertències indicades a l'envàs.
  • Posa’t guants i mantén el producte allunyat de la cara.
  • Mantén fora de l'abast dels infants.

Altres recomanacions

Per a la neteja general de la llar, disposes del multiusos amb lleixiu desinfectant, l'aliat perfecte per eliminar tota brutícia de la casa i taques de la roba blanca.

Si t'estimes més una opció sense lleixiu, aquí tens aquest netejador domèstic desinfectant antibacterià.

I si et cal un producte específic desgreixador d'eficàcia professional en diferents superfícies, tria el nostre desgreixador sense escuma.