Els nostres cafès freds són una bona opció per a aquest estiu. Tria el que més t'agradi.

Varietat de cafès freds

08 de juliol de 2021

Els amants del cafè estan d'enhorabona! Tenim un ampli assortiment de cafès freds a Mercadona, una opció excel·lent per a aquest estiu.

Així pots assaborir una beguda refrescant per alleujar la calor sense renunciar al gust del cafè. Ideals per prendre en qualsevol moment i lloc.

Cafès freds de Mercadona, disponibles en cinc varietats

Cafè Latte Espresso

Ideal per als més cafeters. Està elaborat amb un 18 % de cafè i llet semidesnatada. És saborós i alhora còmode de portar i assaborir en qualsevol lloc. Si busques un cafè amb llet en què predomini el gust de cafè, aquí el tens a punt per prendre fred.

Imagen Texto 1 Cafés fríos

Cafè Latte Capuccino

Amb totes les propietats del Cafè Latte Espresso, però amb un toc especial de cacau en pols per oferir un gust diferent. Assaboreix-lo en qualsevol lloc.

Imagen 2 Cafés fríos Texto

Avena Cafè

Per a qui prefereixi un cafè amb beguda vegetal, a punt per consumir en qualsevol lloc.

Imagen Texto 3 Cafés fríos

Cafè Latte Descafeïnat

T’agrada el gust del cafè, però no pots o no vols beure cafeïna? Aquesta és la teva varietat de cafè fred. Pren-lo allà on vulguis.

Imagen Texto 4 Cafés fríos

Cafè Latte Light

Si no pots o no vols prendre lactosa, però vols assaborir un cafè amb llet en qualsevol moment.

Imagen Cafés fríos Texto 5

Ús dels cafès freds de Mercadona

El cafè fred de Mercadona s'ha de beure sempre fred per conservar-ne tot el sabor. Cal agitar bé el got, obrir-lo i consumir.

El cafè fred de Mercadona es pot prendre en qualsevol moment del dia i és ideal per als moments en què necessites una aportació extra d'energia, per al descans durant els viatges llargs, per fer una pausa a la feina o per als moments de relaxament en què simplement et ve de gust assaborir un bon cafè. A més, és ideal per portar-lo a qualsevol lloc. La comoditat d'ús (només cal obrir i beure) i la facilitat de transport permeten portar-lo a tot arreu i assaborir el gust de qualsevol de les seves varietats.

Sobre els cafès freds de Mercadona

  • S'han de consumir freds. Cal conservar-los a la nevera entre +2 ºC i +8 ºC.
  • Un cop oberts, s’han de consumir immediatament.
  • Cada got conté una ració.

Altres recomanacions

A la teva disposició la nostra varietat d'infusions funcionals.