Amb la nostra varietat de tomàquets en conserva Hacendado pots elaborar qualsevol recepta.

Tomàquet en conserva Hacendado: sempre al teu rebost

25 de setembre de 2020

El tomàquet en conserva de Mercadona és un dels aliments més emprats i pràctics. Es fa servir per a elaborar diferents plats, salses i com a guarnició en moltes receptes. T'oferim diferents tipus de tomàquet en conserva: triturat, sencer, pelat, trossejat..., perquè triïs el que més t'agradi.

Fabricat amb tomàquets de categoria extra

Coneixes les característiques del nostre tomàquet en conserva?

Tomàquets de pera de categoria extra

Tomates Pera de categoría extra.

Per elaborar aquesta conserva, es fa servir una classe específica de tomàquet. Es conrea una varietat determinada de tomàquet que es destina a aquest ús concret. Es tracta de tomàquets sencers de pera de categoria extra.

Els tomàquets naturals que s'envasen són els que es cullen al camp. Se sotmeten a un petit procés industrial (per rentar-los, pelar-los...) i s'envasen (el tomàquet ja ha de ser de bona qualitat en el moment de collir-lo, perquè va a la llauna tal qual, sense afegir-hi res més).

En definitiva, tomàquets naturals i madurs, de qualitat excel·lent, de color vermell, amb molt gust, sense sucres afegits ni conservants.

Tomates enteros Pera de categoría extra.

Origen espanyol, tant en cultiu com en fabricació

L'origen del tomàquet, tant en el cultiu com en la fabricació, és espanyol. Tots els cultius i els camps pertanyen als agricultors de Coria (Extremadura) -on s’elaboren els trossejats- i de la Puebla de Montalbán (Toledo) -on es fa la resta-.

Procés d’elaboració del tomàquet en conserva Hacendado

  • Collita al camp
  • Rentada
  • Enllaunament

Després de collir-los, els tomàquets arriben a la fàbrica, on es renten, se separen els sencers i la resta es trossegen i s'enllaunen, sense afegir-hi res més, i se segellen perquè conservin totes les propietats naturals fins al moment de consumir-los.

Proceso de elaboración del tomate.

Elaboración del tomate en conserva Hacendado.

Tomate en conserva Hacendado.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa “Fruites i Verdures de temporada” del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació. Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària.

Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Formes de consum del tomàquet en conserva Hacendado de Mercadona

El tomàquet en conserva de Mercadona té un ús molt versàtil. Són conserves que es poden emmagatzemar a la cuina i tenir de fons d'armari, per preparar qualsevol recepta.

Hi ha qui el prefereix triturat, com si fos un puré, mentre que a altres els agrada veure el tros o disposar del tomàquet sencer i partir-lo segons la necessitat. Tot depèn també del plat que volem preparar o de l'ús que en farem.

Per exemple, el tomàquet triturat el podem emprar per a fer el sofregit d’un arròs o el podem fregir per a fer carn magra amb tomàquet. També es pot utilitzar el tomàquet sencer per a elaborar plats molt diversos, des d’amanides fins a un bacallà al forn amb tomàquet.

Formas de consumo del tomate en conserva Hacendado/ de Mercadona.

Consells de conservació

Si no es consumeix del tot, per evitar l'oxidació de l'envàs es recomana canviar el contingut a un recipient de vidre, conservar-lo refrigerat i consumir-lo abans de cinc dies.

Altres recomanacions

Tasta el nostre Guacamole clàssic, amb un 95 % d’alvocat fresc.