T'ensenyem a preparar diverses receptes amb les nostres gelatines en pols

Saps tot el que pots preparar amb les nostres gelatines?

19 de agost de 2020

T'agraden les gelatines? Aquestes postres lleugeres i refrescants són una opció excel·lent per a l'estiu. Les pots consumir soles o les pots preparar segons les receptes que t’indiquem tot seguit. Tria el teu gust favorit: maduixa, pinya o síndria. Amb quin et quedes?

Idees de receptes amb les nostres gelatines

Sabies que les gelatines ofereixen diverses possibilitats de consum? Et presentem uns quants suggeriments de receptes delicioses que es poden preparar. Pren-ne nota i sorprèn els teus convidats!

Gominoles de síndria

Gominolas de sandía.

Ingredients:

  • Un sobre de gelatina de síndria (o del gust que més us agradi)
  • 250 ml d'aigua
  • 300 g de sucre
  • 12 fulles de gelatina neutra
  • Oli de gira-sol per a untar el motlle

Preparació:

  • Unteu els motlles amb oli de gira-sol i pinzelleu-ne bé totes les arestes perquè després pugueu desemmotllar bé les llaminadures.
  • Poseu a escalfar la gelatina en pols amb gust, juntament amb l'aigua i el sucre. Barregeu molt bé tots els ingredients perquè s'integrin.
  • Quan la barreja comenci a fumejar, escorreu molt bé les fulles de gelatina neutra i incorporeu-les a la barreja. Si utilitzeu gelatina neutra en pols, afegiu-la en aquest punt.
  • Barregeu molt bé tots els ingredients, fins que la gelatina s’integri completament. Ajudeu-vos d'una batedora de varetes.
  • Repartiu la barreja als motlles. Veureu que la gelatina forma una capa blanquinosa a la part superior, amb una mica d'escuma. La podeu treure apartant la barreja del foc un parell de minuts, abans de passar-la als motlles. Aquesta capa se solidifica i és molt fàcil de treure amb una cullera.
  • Deixeu les gominoles casolanes a temperatura ambient, fins que solidifiquin completament. Aquest procés triga aproximadament 12 hores.
  • Passat aquest temps, desemmotlleu les gominoles.

Mousse de maduixa

Mousse de fresa.

Ingredients:

  • Un sobre de gelatina de maduixa (o del gust que més us agradi)
  • 500 g de iogurt grec
  • 500 g de maduixes

Preparació:

  • Prepareu la gelatina de maduixa i guardeu-la a la nevera fins que se solidifiqui.
  • Tritureu les maduixes.
  • Bateu la gelatina i el iogurt grec.
  • Afegiu-hi les maduixes triturades i barregeu-ho.
  • Refredeu la barreja a la nevera, fins que guanyi consistència.

Pastís de pinya

Tarta de piña.

Ingredients:

  • Un paquet de galetes maria
  • 100 g mantega
  • 2 llaunes petites de pinya
  • 500 ml de nata de muntar
  • 2 sobres de gelatina (1 per al farciment i 1 per a la cobertura)
  • Menta per decorar.

Preparació:

  • Prepareu un sobre de la gelatina de pinya i guardeu-la a la nevera. Ha d'estar gairebé freda, però sense arribar a quallar.
  • Tritureu les galetes i afegiu-hi la mantega fosa.
  • Poseu la pasta al fons del motlle. Reserveu-la a la nevera.
  • Munteu la nata. Si està molt freda, costa menys muntar-la.
  • Afegiu-hi la gelatina de pinya que heu preparat abans i barregeu-ho tot amb moviments envoltants.
  • Aboqueu la barreja al motlle i guardeu-la a la nevera durant 4 o 5 hores. Si és d'un dia per l'altre, molt millor.
  • Prepareu un segon sobre de gelatina de pinya.
  • En un bol, poseu-hi la pinya amb el seu suc i el sucre. Bateu-ho i coleu-ho. Poseu la barreja al foc i quan bulli, afegiu-hi la gelatina. Barregeu-ho tot amb una batedora de varetes i deixeu-ho refredar a la nevera, sense que arribi a quallar. Un cop freda la gelatina, aboqueu-la com una capa superior del pastís.

Canapè de mousse de formatge i nous amb gelatina de pinya

Canapé de mousse de queso y nueces con gelatina de piña.

Ingredients:

  • Un potet de mousse de formatge i nous Hacendado
  • Un sobre de gelatina de pinya
  • Nous trossejades
  • Torradetes

Preparació:

Unteu les torradetes amb la mousse de formatge i nous. Afegiu-hi uns trossets de gelatina de pinya i unes nous trossejades.

Altres recomanacions

Tria el teu gelat preferit entre una àmplia varietat de gustos i formats.