Aprèn a preparar tres receptes delicioses amb les nostres gelatines.

Saps tot el que pots preparar amb les nostres gelatines?

04 de juliol de 2023

T’agraden les gelatines? Aquestes postres lleugeres i refrescants són una opció excel·lent per a l'estiu, que agrada a petits i grans.

Les pots consumir soles o seguir les receptes que et proposem tot seguit. Permet-te un capritx divertit amb aquestes alternatives a les propostes més tradicionals.

Posa la creativitat a rutllar i obre un nou món de gust, textura i colors per a les teves postres. Tria el teu gust favorit: maduixa, pinya, nabius... Quin prefereixes?

Idees de receptes amb les nostres gelatines

Sabies que les gelatines ofereixen diverses possibilitats de consum? Et presentem uns quants suggeriments de receptes delicioses que es poden elaborar amb aquest producte. Molt fàcils de preparar i boníssimes. Pren-ne nota i sorprèn els convidats!

Mousse de maduixa

Ingredientes para una Mousse de fresa con gelatina de Mercadona

Ingredients:

  • Un sobre de gelatina de maduixa
  • 500 g de iogurt grec
  • 500 g de maduixes

Preparació:

1. Prepara la gelatina de maduixa i guarda-la a la nevera fins que se solidifiqui.

2. Tritura la maduixa.

3. Bat la gelatina i el iogurt grec.

4. Afegeix la maduixa triturada a la preparació anterior i barreja-la.

5. Refreda la mescla a la nevera fins que adquireixi consistència.

Pastís de pinya

Ingredientes para una tarta de piña con gelatina de Mercadona

Ingredients:

  • Un paquet de galetes maria
  • 100 g de mantega
  • 2 llaunes petites de pinya
  • 500 ml de nata per muntar
  • 2 sobres de gelatina (1 per al farciment i 1 per a la cobertura)
  • Menta per decorar.

Preparació:

1. Prepara un sobre de la gelatina de pinya i guarda-la a la nevera. Ha d'estar quasi freda, però sense que arribi a quallar.

2. Tritura les galetes i afegeix-hi la mantega fosa.

3. Posa la massa al fons del motlle. Reserva-ho a la nevera.

4. Munta la nata. Si està molt freda, costa menys de muntar-la.

5. Afegeix la gelatina de pinya que has preparat abans i mescla-ho tot amb moviments envoltants.

6. Aboca la mescla al motlle i guarda-la a la nevera durant 4 o 5 hores. Si és d'un dia per l’altre, molt millor.

7. Prepara un segon sobre de gelatina de pinya.

8. En un bol posa la pinya amb el seu suc i el sucre, bat-la i cola-la. Posa la mescla al foc i, quan bulli, afegeix-hi la gelatina. Mescla-ho tot amb una batedora de varetes i deixa-ho refredar a la nevera sense que arribi a quallar. Un cop fred, aboca-ho com una capa superior del pastís.

Pannacotta amb gelatina de nabius

Ingredientes para una Pannacotta con gelatina de arándanos de Mercadona

Ingredients:

  • 300 ml de nata
  • 150 g de formatge crema
  • 70 g de sucre
  • 6 làmines de gelatina neutra
  • 1 sobre de gelatina de nabius
  • 200 ml d'aigua

Preparació:

1. Posa en aigua les fulles de gelatina neutra per hidratar-les.

2. En un cassó posa a escalfar la nata, el formatge crema, el sucre i remena fins que tots els ingredients s’integrin.

3. Quan estigui ben calent i sense que arribi a bullir, afegeix-hi les fulles de gelatina neutra escorregudes.

4. Mescla fins que es dissolguin del tot. Retira-ho del foc i reserva-ho.

5. En un cassó, escalfa l'aigua i afegeix-hi la gelatina de nabius quan arrenqui el bull. Remena fins que es dissolgui completament.

6. Retira-ho del foc i reserva-ho.

7. Per muntar la pannacotta, aboca una capa de gelatina de nabius als motlles i deixa que es refredi. Un cop sòlida, afegeix-hi una capa de la mescla de nata cuita i deixa que se solidifiqui.

8. Repeteix l'operació un cop més amb una altra capa de gelatina de nabius i una altra de nata cuita. Has d’afegir cada nova capa quan l'anterior ja estigui sòlida.

9. Per desemmotllar la pannacotta, remulla l'exterior dels motlles uns segons en aigua temperada.

Altres recomanacions

Amb el nostre impulsor Hacendado pots fer tota mena de receptes dolces: pans de pessic, magdalenes, etc.

Prepara’t un batut d’aranja i gingebre, el més refrescant de l'estiu.

Cuida els matins amb aquests tres suggeriments per a un esmorzar perfecte. Tria el teu favorit.