Coneixes el nostre Cacauet en Pols? És 100 % cacauet que s'ha sotmès a premsada, desgreixament i molta per aconseguir un producte molt menys calòric que el cacauet en gra.
Assaboreix-ne el gust intens de cacauet torrat i fes-lo servir en diferents plats i preparacions. Com que és un producte en pols, és perfecte per a dissoldre'l o barrejar-lo amb altres ingredients. Aquí et mostrem algunes receptes.
A les nostres botigues, el pots trobar a la secció de la fruita seca.
Un producte molt valorat per esportistes i amants de la cuina
És un producte per a tots els públics, però especialment indicat per a les persones que es cuiden i a les que els agrada cuinar.
- Les persones esportistes el valoren perquè és una opció baixa en greixos i alta en proteïna. Té 14 g de proteïnes per cada 30 g de cacauet en pols i una reducció de greix del 70 %.
- Als amants de la cuina els sedueix la seva versatilitat, que els permet una infinitat d'utilitats: barrejant-lo en batuts, en pastissos o en plats salats com a salsa.
Aprèn a utilitzar el Cacauet en Pols amb aquestes receptes. Veuràs quina delícia!
Quatre receptes amb Cacauet en Pols
Bol de iogurt
- Posa iogurt en un bol i afegeix-hi 2 culleradetes de pols de cacauet.
- Remena-ho.
- Afegeix els ingredients que més t’agradin, com ara flocs de civada, nabius i mel.
Smoothie
- Barreja en un got de batedora uns 300 g de iogurt grec lleuger, 1 plàtan, 6 maduixes i 2 cullerades soperes de pols de cacauet.
- Mescla a màxima potència.
- Afegeix-hi gel -la meitat del volum de la mescla- i torna a triturar a màxima potència.
- Smoothie a punt per a 2 o 3 gots.
Salsa de cacauet amb broquetes de pollastre
- Afegeix iogurt grec (o qualsevol iogurt) a 2 cullerades soperes de pols de cacauet, fins a obtenir la textura de salsa desitjada.
- Afegeix-hi 1 culleradeta de curri, mitja culleradeta de gingebre en pols i mitja culleradeta d'all en pols.
- Remena-ho i rectifica-ho de sal o espècies.
- Acompanya-ho amb broquetes de pollastre.
Torrada de crema de cacauet
- Afegeix aigua o llet sobre 2 cullerades soperes de pols de cacauet i remena-ho fins a aconseguir la textura de crema de cacauet.
- Unta una torrada de pa integral i completa-la amb rodanxes de plàtan.
Altres recomanacions
Aprèn a preparar quatre receptes delicioses amb clares d’ou.