Cabecera Sándwiches refrigerados

Sandvitxos refrigerats, a qualsevol hora i en qualsevol lloc

24 de agost de 2023

No hi ha res com la versatilitat dels nostres sandvitxos refrigerats. Són tan fàcils i ràpids de consumir que resulten ideals per prendre en qualsevol moment, sense complicacions! Per esmorzar, a mig matí, per resoldre un dinar o un sopar lleugers, a mitja tarda, per al berenar de la mainada, com a refrigeri entre hores, de pícnic...

Sovint, el dia a dia ens obliga a improvisar un àpat sobre la marxa, a l'oficina o un altre lloc de treball o estudi. Et sona, oi? Els sandvitxos refrigerats de Mercadona són la solució equilibrada i pràctica que necessites en aquests moments.

Per això, tenir-los a mà sempre va bé. Tria el teu favorit!

Sandvitxos refrigerats a Mercadona: dues opcions superpopulars

Sandvitx Pollastre

Sándwich Pollo de Mercadona

  • Sandvitx de pollastre, maionesa i formatge. Aquesta varietat de sandvitx, que es consumeix a gairebé arreu del món, et delecta amb la seva combinació de gustos infal·lible i la seva textura melosa.

Sandvitx Tonyina

Sándwich Atún de Mercadona

  • Sandvitx de tonyina, ou i tomàquet, amb pa amb tomàquet. És una opció fresca i equilibrada, que fa servir els ingredients adequats per capturar l'essència de la dieta mediterrània.

Dues varietats de sandvitxos disponibles només a les Canàries

2 variedades de sándwiches disponibles en Mercadona solo en Canarias

Sandvitx Tonyina i Mill

Sándwich Atún y Millo de Mercadona

  • Sandvitx de tonyina i mill (blat de moro), ingredient típic de les Canàries que hi afegeix un gust característic i una textura cruixent. Tot això entre dues llesques de pa sense crosta.

Sandvitx Pollastre i Formatge

Sándwich Pollo y Queso de Mercadona

  • Sandvitx de pollastre, maionesa i formatge. Per als qui cerquen una opció sense crosta d'aquest clàssic i prefereixen gaudir d'una textura més homogènia en el pa del sandvitx.

Altres recomanacions

Acompanya el sandvitx amb una refrescant Radler Steinburg amb gust de llimona, que pots assaborir en qualsevol lloc gràcies al seu envàs tan còmode.

Coneixes la varietat de truites de patates de Mercadona? Tens opcions diferents.