Descobreix la nostra varietat de refrescos de te: de gustos, zero i per diluir.

Refresca’t amb la nostra gamma de refrescos de te

10 de juny de 2024

Refresca l’estiu amb la nostra família exquisida de refrescos de te. Mantén hidratat l’organisme i combat la calor en qualsevol moment amb aquesta varietat de sabors per a tots els gustos.

Gaudeix del clàssic gust de llimona, de la frescor del te verd, de la dolçor del préssec i de les nostres opcions zero per als qui s’estimen més tenir cura de la ingesta de sucre. A més, disposem de sobres molt pràctics per diluir i preparar la teva beguda favorita en qualsevol moment i lloc.

Refrescos de te amb gustos

 Refrescos de Té con sabores Mercadona

Ice Tea Llimona

Beguda refrescant amb extracte de te i suc de llimona. Una beguda revitalitzadora amb un equilibri perfecte entre el gust vibrant de la llimona i la suavitat del te. En mida d’ampolla d’1,5 L i de llauna de 330 ml.

Te verd

Una opció saludable, amb extracte de te verd, coneguda pels seus beneficis antioxidants. Amb el seu gust suau i natural, és perfecte per a qui cerca una beguda que no solament refresqui, sinó que també aporti benestar. Mida 1,5 L.

Ice Tea Préssec

Deixa't seduir per la dolçor de l'Ice Tea Préssec, una barreja deliciosa entre el gust del préssec i la frescor del te. Ideal per a qualsevol moment del dia, és una opció magnífica per als amants dels gustos afruitats. Mida 1,5 L.

Refrescos de te zero

Refrescos de Té Zero Mercadona

Refrescos de te zero per als qui cerquen una opció més lleugera i saludable, però que mantingui la frescor i el plaer d'una beguda ben freda. Una combinació perfecta de gust i benestar.

Les versions de llimona i préssec són similars a les que ja hem vist, tot i que sense calories extra, i la de mango aporta el gust exòtic d'aquesta fruita a una beguda lleugera amb un punt tropical irresistible.

Refrescos de te per diluir

Refrescos de Té para diluir Mercadona

Prepara la teva beguda favorita en qualsevol moment. És d’allò més fàcil! Aquests sobres són perfectes per emportar-te i prendre'ls on vulguis. Amb extracte de te negre.

Pots afegir-hi glaçons perquè sigui més refrescant, i també una branqueta de menta. Gaudeix de la frescor cítrica de l'Ice Tea Llimona o de la dolçor de l'Ice Tea Préssec. Quin t’estimes més?

Instruccions d’ús

1. Si vols un gust més intens, posa el contingut d'un sobre en una ampolla de 0,5 L d'aigua freda. Si t'agrada més diluït, afegeix-hi una mica més d'aigua.

2. Agita-ho fins que es dissolgui.

Altres recomanacions

T’estimes més els refrescos amb gas? Descobreix la nostra varietat de gustos clàssics: cola, llimona, taronja i llima i llimona.

Coneixes la nostra selecció de tes? Explora el nostre assortiment de te negre, verd, vermell i matxa.

Pots prendre el matxa calent o ben fresquet, per exemple en un batut antioxidant o en un smoothie bowl. T’expliquem com.

Per hidratar-te i refrescar-te aquest estiu, infusions fredes de Mercadona: de maduixa i menta, de pinya i coco, de fruites vermelles, etc.