Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".
A la Xarcuteria de Mercadona tenim un munt de suggeriments per a les teves receptes nadalenques. Plats exquisits i fàcils de preparar amb què podràs obsequiar els teus convidats o celebrar un dinar o un sopar fantàstics en família.
Deixa't sorprendre pel sabor inigualable de la nostra àmplia varietat de formatges, pernil d'ànec, llom embotit, cecina... ingredients suculents per preparar les millors receptes aquest Nadal.
Per veure cada elaboració en detall, pots consultar i descarregar-te les receptes de Xarcuteria de Mercadona des d'aquí:
Tot seguit t'expliquem pas a pas una d'aquestes Receptes de Xarcuteria: aquestes festes reinterpretem per a tu el mascarpone, un formatge utilitzat tradicionalment en grans postres italianes. La Crema de Formatge Mascarpone amb Pomes i Codonyat combina el caràcter saborós dels lactis, la frescor de les pomes i el toc dolç del codonyat en unes postres originals i delicioses.
Segueix el vídeo de la recepta de Crema de Formatge Mascarpone
Ingredients per a 4 persones:
1 terrina de formatge Mascarpone 500 g.
50 g de sucre blanc (es pot substituir per 50 g d’edulcorant granulat).
25 ml de licor Amaretto.
4 clares d'ous.
1 poma Granny Smith.
1 poma Fuji.
1 formatge de cabra en rotlle.
1 paquet d'ametlla laminada.
1 terrina de codonyat.
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, aquí tens l'elaboració completa d'aquestes postres apetitoses.
1. En un bol, bateu a punt de neu les clares d'ou amb el sucre o l'edulcorant.
2. Afegiu-hi el Mascarpone i l’Amaretto.
3. Barregeu-ho i reserveu-ho a la nevera.
4. Talleu les pomes amb pell a dauets.
5. Talleu el rotlle de formatge de cabra a dauets.
6. Feu boles de codonyat.
7. Poseu una capa de crema de Mascarpone en un got ample.
8. Afegiu-hi poma i codonyat, també tallat a dauets.
9. Afegiu-hi una altra capa de Mascarpone.
10. Seguiu successivament fins a crear diverses capes.
11. Remateu-ho amb una bola de codonyat i trossets de formatge de cabra.
12. Decoreu-ho amb dos grills fins de poma i amb ametlles laminades.
Altres recomanacions
Si vols aprendre a preparar altres plats per als teus dinars i sopars, visita el nostre apartat de receptes.
El Nadal és època de reunions, retrobaments, dinars i sopars en les quals compartim el temps amb familiars o amics que poden ser inoblidables. Per això és convenient cuidar-los al màxim, sobretot si som els amfitrions.
Per si de cas en estes festes tens convidats per a dinar o sopar, hem preparat una selecció de Receptes de Mercadona amb les quals sorprendràs els teus sers estimats.
Bombons, torrons, trufes, mantecados, polvorons... Per Nadal podem gaudir d’una gran varietat de dolços boníssims! Una tradició que complim any rere any.
Prepara les festes amb temps i tria els teus dolços favorits per tenir-los a punt quan arribin les trobades de Nadal. Disposem d'un ampli assortiment, perquè puguis oferir als teus convidats el que més els agradi.
A mesura que ens endinsem en la tardor, cada vegada venen més de gust els plats de cullera calents, que ens alleugen de la baixada de temperatures i ens preparen per rebre l'hivern.
Et presentem la nostra exquisida recepta de Sopa Minestrone, que s’elabora fonamentalment amb verdures. Una sopa tradicional, rica en sabors i combinacions de textures, que pots preparar a casa teva. És ben fà...