Benvingut al món dels bombons Delizze, en què cada mos és una explosió de sabor. Ens apassionen els bombons i creiem que poden convertir moments senzills en ocasions especials.
Et convidem a tastar el nostre pa de pessic Delizze, amb la combinació perfecta de textures i gustos, i la nostra deliciosa mousse Delizze, unes postres clàssiques i sempre benvingudes.
Tant si planeges un sopar romàntic per a dos com una festa amb els amics, aquestes receptes són ideals. I qui sap, fins i tot poden ser un bon regal per a aquests dies de celebració. Creiem que una mica de xocolata pot fer que qualsevol moment sigui encara més únic, i desitgem compartir aquesta experiència amb tu.
Aquí tens pas a pas com fer algunes receptes inoblidables.
Rotlle de pa de pessic amb Delizze
10 persones | 30 min
Ingredients
- 4 ous
- 100 g de farina
- 120 g de sucre
- 4 cullerades de cacau en pols
- 50 ml de llet
- ½ culleradeta d'aroma de vainilla
- 3 cullerades de crema d'avellanes
- 8 bombons Delizze
- Sucre de llustre per empolsar
Preparació
- Separa els rovells de les clares.
- Posa en un bol els rovells, la farina, el sucre, el cacau, la llet i la vainilla, i bat-ho bé durant 5 minuts. Afegeix-hi les clares batudes i mescla-ho amb cura.
- Aboca la massa en un motlle rectangular de 20 x 30 cm i cou-la al forn preescalfat a 200 ºC durant uns 10 minuts (confirma que la massa està cuita amb la prova de l’escuradents).
- Treu el pastís del motlle i posa’l sobre un drap empolsat amb sucre. Estén la crema d'avellanes per tota la superfície i col·loca-hi els bombons Delizze alineats en una de les vores més llargues del rectangle. Enrotlla bé el pastís i passa’l a una fusta.
- Empolsa-hi sucre de llustre i decora’l al gust.
Mousse de Delizze
6 persones | 20 min
Ingredients
Per a la base:
- 200 g de galetes Digestive.
- 60 g d’avellanes torrades.
- 50 g de mantega.
Per a la mousse:
- 400 g de nata.
- 200 g de crema d'avellanes.
- 2 gotes d'aroma de vainilla.
- 10 bombons Delizze.
Per a la cobertura:
- 100 g de nata.
- 120 g de trossets de xocolata.
- 6 bombons Delizze per decorar.
Preparació
- Per a la base, posa les galetes i les avellanes en una picadora i tritura-les. Afegeix-hi la mantega a temperatura ambient i tritura-ho una mica més. Reparteix la mescla en 6 copes o bols.
- Per a la mousse, mescla 100 g de nata amb la crema d'avellanes i l'aroma de vainilla. Munta la resta de la nata en un bol a part fins que estigui ferma. Incorpora-la amb cura a la mescla anterior. Afegeix-hi els bombons Delizze trossejats i remena-ho. Reparteix-ho en les copes o bols sobre la base de galeta.
- Per a la cobertura, escalfa la nata en un cassó o al microones fins que arribi al punt d'ebullició. Afegeix-hi les perles de xocolata, deixa-ho reposar 3 minuts i mescla-ho bé. Posa-ho en les copes o bols sobre la mousse d'avellanes i decora-ho amb un bombó Delizze. Posa-ho a la nevera i serveix-ho ben fred.
Altres recomanacions
Coneix el nostre ampli assortiment de bombons. T'atreveixes a fer-ne una recepta amb algun?
Pren nota d'aquesta recepta amb Cocolizze i sorprèn amb unes postres per a amants del coco.