Aprèn a preparar la nostra recepta de tirabuixons de llenties vermelles amb espinacs

Recepta de tirabuixons de llenties vermelles amb espinacs

28 de febrer de 2022

Has tastat els tirabuixons de llenties vermelles? A més d'una manera diferent de menjar llegums, és un producte ric en fibra i proteïnes (més que una pasta convencional) i lliure de gluten.

Si el combinem amb un ingredient vegetal com els espinacs, amb una aportació calòrica baixa i un alt contingut de vitamines i fibra, tenim un plat d’allò més complet.

És ideal per a les persones amants de l'esport o simplement per a les qui cuiden la seva alimentació. Si és el teu cas, aprèn a preparar aquesta recepta deliciosa. És molt fàcil!

Segueix el pas a pas de la nostra recepta de tirabuixons de llenties vermelles amb espinacs

Ingredients per a 4 persones

  • 320g de tirabuixons de llenties vermelles.
  • 300g d'espinacs.
  • 2 grans d'all.
  • 40g de formatge parmesà.
  • 25g de pinyons.
  • 125g de formatge feta.
  • 50ml d'oli d'oliva.
  • Sal.
  • Pebre negre.

Pas a pas:

1. Torra lleugerament els pinyons en una paella amb unes gotetes d'oli.

Imagen Texto 1 Fusilli espinacas

2. Cou els tirabuixons entre 6 i 8 minuts amb una mica de sal. Reserva una mica d'aigua de la cocció.

Imagen Texto 2 Fusilli espinacas

Imagen Texto 3 Fusilli espinacas

3. Salta els alls picats en una mica d'oli, durant un minut. Afegeix-hi els espinacs trossejats i salta’ls un altre minut. Salpebra-ho.

Imagen Texto 4 Fusilli espinacas

4. Aboca la meitat dels espinacs saltats en un got batedor i afegeix-hi el parmesà ratllat i una mica d'aigua de la cocció. Tritura-ho i ves afegint-hi aigua fins a aconseguir una textura molt lleugera.

Imagen Texto 5 Fusilli espinacas

Imagen Texto 6 Fusilli espinacas

Imagen Texto 7 Fusilli espinacas

5. Afegeix pebre als tirabuixons i barreja’ls amb els espinacs saltats sobrants i la salsa que has elaborat.

Imagen Texto 8 Fusilli espinacas

Imagen Texto 9 Fusilli espinacas

6. Acaba d'emplatar amb els pinyons torrats i el formatge feta esmicolat per sobre.

Imagen Texto 10 Fusilli espinacas

Imagen Texto 11 Fusilli espinacas

Altres recomanacions

Coneixes la tahina? És una pasta elaborada al 100 % amb llavors de sèsam; un producte totalment natural, sense additius.