Has tastat els tirabuixons de llenties vermelles? A més d'una manera diferent de menjar llegums, és un producte ric en fibra i proteïnes (més que una pasta convencional) i lliure de gluten.
Si el combinem amb un ingredient vegetal com els espinacs, amb una aportació calòrica baixa i un alt contingut de vitamines i fibra, tenim un plat d’allò més complet.
És ideal per a les persones amants de l'esport o simplement per a les qui cuiden la seva alimentació. Si és el teu cas, aprèn a preparar aquesta recepta deliciosa. És molt fàcil!
Segueix el pas a pas de la nostra recepta de tirabuixons de llenties vermelles amb espinacs
Ingredients per a 4 persones
- 320g de tirabuixons de llenties vermelles.
- 300g d'espinacs.
- 2 grans d'all.
- 40g de formatge parmesà.
- 25g de pinyons.
- 125g de formatge feta.
- 50ml d'oli d'oliva.
- Sal.
- Pebre negre.
Pas a pas:
1. Torra lleugerament els pinyons en una paella amb unes gotetes d'oli.
2. Cou els tirabuixons entre 6 i 8 minuts amb una mica de sal. Reserva una mica d'aigua de la cocció.
3. Salta els alls picats en una mica d'oli, durant un minut. Afegeix-hi els espinacs trossejats i salta’ls un altre minut. Salpebra-ho.
4. Aboca la meitat dels espinacs saltats en un got batedor i afegeix-hi el parmesà ratllat i una mica d'aigua de la cocció. Tritura-ho i ves afegint-hi aigua fins a aconseguir una textura molt lleugera.
5. Afegeix pebre als tirabuixons i barreja’ls amb els espinacs saltats sobrants i la salsa que has elaborat.
6. Acaba d'emplatar amb els pinyons torrats i el formatge feta esmicolat per sobre.
Altres recomanacions
Coneixes la tahina? És una pasta elaborada al 100 % amb llavors de sèsam; un producte totalment natural, sense additius.