AVÍS DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Aprèn a preparar una Sopa Minestrone boníssima, amb una combinació magnífica d'ingredients

Recepta de Sopa Minestrone

08 de novembre de 2019

A mesura que ens endinsem en la tardor, cada vegada venen més de gust els plats de cullera calents, que ens alleugen de la baixada de temperatures i ens preparen per rebre l'hivern.

Et presentem la nostra exquisida recepta de Sopa Minestrone, que s’elabora fonamentalment amb verdures. Una sopa tradicional, rica en sabors i combinacions de textures, que pots preparar a casa teva. És ben fàcil.

Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Sopa Minestrone

Ingredients:

  • Verdures de temporada:
    • 2 troncs d'api
    • 1/2 carabassó
    • 2 pastanagues
    • 200 g de col
    • 12 tomàquets cherry
    • 1 porro
    • 50 g de mongeta tendra
  • 1 os de pernil
  • 4 ous
  • 2 litres de brou de verdures
  • 3 cullerades de mongeta vermella
  • ½ got de vi blanc
  • Alfàbrega
  • 200 g de fideus gruixuts
  • Formatge grana padano
  • 2 grans d'all

​​Pas a pas:

1. Coeu els ous durant 4 minuts i reserveu-los en aigua freda.

Cocer los huevos durante 4 minutos.

Cocer los huevos y reservar en agua fría.

2. Escalfeu el brou de verdures amb l'os de pernil, a foc moderat, mentre prepareu les verdures.

Calentar el caldo de verduras con el hueso de jamón.

3. Talleu a quadrets l'api, les pastanagues, les mongetes tendres, la col, el carabassó, el porro i els tomàquets.

Cortar en cuadraditos el apio.

Cortar la zanahoria.

Cortar a cuadraditos le calabacín.

4. Piqueu l'all.

Picar el ajo.

5. En una paella amb oli, ofegueu-hi totes les verdures, menys el carabassó i els tomàquets.

Rehogar en una sartén con aceite todas las verduras menos el calabacín y los tomates.

6. Salpebreu-les.

Salpimentar.

7. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s’evapori tot l'alcohol.

Añadir el vino blanco y evaporar todo el alcohol.

8. Incorporeu-hi el brou i coeu-ho 5 minuts, a foc moderat.

Incorporar el caldo y cocer 5 minutos a fuego moderado.

9. Afegiu-hi el carabassó

Añadir el calabacín.

10. Afegiu-hi els fideus i coeu-los entre 11 i 13 minuts.

Cocer los fideos entre 11 y 13 minutos.

11. Apagueu el foc i incorporeu-hi els tomàquets cherry i les mongetes.

Apagar el fuego e incorporar los cherrys.

Apagar el fuego e incorporar las alubias.

12. Serviu-ho sobre un ou escalfat.

Servir sobre un huevo escalfado.

13. Empolseu-hi el formatge i decoreu-ho amb fulles d'api i alfàbrega.

Espolvorear con el queso.

Decorar con hojas de apio y albahaca.

Altres recomanacions

Si vols més idees per preparar dinars i sopars, visita la nostra secció de Receptes.