A mesura que ens endinsem en la tardor, cada vegada venen més de gust els plats de cullera calents, que ens alleugen de la baixada de temperatures i ens preparen per rebre l'hivern.
Et presentem la nostra exquisida recepta de Sopa Minestrone, que s’elabora fonamentalment amb verdures. Una sopa tradicional, rica en sabors i combinacions de textures, que pots preparar a casa teva. És ben fàcil.
Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Sopa Minestrone
Ingredients:
- Verdures de temporada:
- 2 troncs d'api
- 1/2 carabassó
- 2 pastanagues
- 200 g de col
- 12 tomàquets cherry
- 1 porro
- 50 g de mongeta tendra
- 1 os de pernil
- 4 ous
- 2 litres de brou de verdures
- 3 cullerades de mongeta vermella
- ½ got de vi blanc
- Alfàbrega
- 200 g de fideus gruixuts
- Formatge grana padano
- 2 grans d'all
Pas a pas:
1. Coeu els ous durant 4 minuts i reserveu-los en aigua freda.
2. Escalfeu el brou de verdures amb l'os de pernil, a foc moderat, mentre prepareu les verdures.
3. Talleu a quadrets l'api, les pastanagues, les mongetes tendres, la col, el carabassó, el porro i els tomàquets.
4. Piqueu l'all.
5. En una paella amb oli, ofegueu-hi totes les verdures, menys el carabassó i els tomàquets.
6. Salpebreu-les.
7. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s’evapori tot l'alcohol.
8. Incorporeu-hi el brou i coeu-ho 5 minuts, a foc moderat.
9. Afegiu-hi el carabassó
10. Afegiu-hi els fideus i coeu-los entre 11 i 13 minuts.
11. Apagueu el foc i incorporeu-hi els tomàquets cherry i les mongetes.
12. Serviu-ho sobre un ou escalfat.
13. Empolseu-hi el formatge i decoreu-ho amb fulles d'api i alfàbrega.
Altres recomanacions
Si vols més idees per preparar dinars i sopars, visita la nostra secció de Receptes.