AVÍS DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".

La carbassa és l'estrella de Halloween. Prepara un Pa de Pessic de Carbassa decorat amb una teranyina i triomfaràs.

Recepta de Pa de Pessic de Carbassa de Halloween

24 de octubre de 2018

S'apropa la festa de Halloween i seguim preparant dolços. Aquests dies la carbassa és un dels elements estrella a moltes llars.

Cada vegada són més freqüents els pans de pessic de carbassa, a més de les disfresses, les llaminadures i diversió a dojo.

Perquè gaudiu d'aquesta celebració al màxim us proposem una Recepta de Pa de Pessic de Carbassa farcit de melmelada de taronja amarga. Té una textura esponjosa i un sabor que agradarà molt a petits i grans. Està boníssim i és ideal per a tota la família.

A més, té un aspecte molt original. Sorprèn els teus convidats amb la decoració divertida d'aquest pa de pessic, que emula una teranyina fantasmagòrica feta amb xocolata fosa.

Segueix el vídeo pas a pas per elaborar aquesta Recepta de Pa de Pessic de Carbassa

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 ous
  • 300 g de sucre blanc
  • 375 g de preparat de pa de pessic sense gluten (inclou llevat)
  • 25 g de mantega sense sal
  • 400 g de carbassa
  • Melmelada de taronja amarga
  • 1 culleradeta rasa de canyella molta
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra
  • Nabius
  • 100 g de xocolata negra per fondre
  • 750 g de xocolata blanca per fondre

Pas a pas:

1. Talleu la carbassa a daus.

Paso 1 Receta bizcocho Halloween

2. Pinteu el motlle amb mantega i enfarineu-lo. Preescalfeu el forn a 180º.

Paso 2 Receta bizcocho Halloween

3. En un vas mesclador afegiu els ous amb l'oli i el sucre.

Paso 3-1 Receta bizcocho Halloween

Paso 3-2 Receta bizcocho Halloween

Paso 3-3 Receta bizcocho Halloween

4. Turbineu-ho tot i afegiu-hi la carbassa. Torneu-ho a turbinar.

Paso 4-1 Receta bizcocho Halloween

Paso 4-2 Receta bizcocho Halloween

5. Poseu la mescla en un bol i afegiu-hi el preparat de pa de pessic sense gluten (conté llevat) amb la canyella. Mescleu-ho tot bé.

Paso 5-1 Receta bizcocho Halloween

Paso 5-2 Receta bizcocho Halloween

Paso 5-3 Receta bizcocho Halloween

Paso 5-4 Receta bizcocho Halloween

6. Poseu tota la càrrega al motlle i enforneu-ho de 30 a 35 minuts. Transcorregut aquest temps, punxeu-ho per comprovar que estigui ben cuit. Si està una mica cru, torneu-ho a enfornar entre 5 i 10 minuts.

Paso 6 Receta bizcocho Halloween

7. Refredeu el pa de pessic a la nevera unes 2 hores.

Paso 7 Receta bizcocho Halloween

8. Un cop fred, talleu el pa de pessic per la meitat i esteneu-hi la confitura de taronja. Tapeu-lo i torneu-lo a refredar.

Paso 8-1 Receta bizcocho Halloween

Paso 8-2 Receta bizcocho Halloween

9. Foneu la xocolata blanca al bany maria. Poseu el pa de pessic damunt una reixeta i banyeu-lo amb la xocolata. Deixeu que perdi tota la xocolata sobrant.

Paso 9 Receta bizcocho Halloween

10. Foneu la xocolata negra al bany maria. Poseu la xocolata en una mànega de pastisseria i deixeu que es temperi. Dibuixeu l'espiral per fer la teranyina.​

Receta bizcocho Halloween paso 10-1

Paso 10-2 Receta bizcocho Halloween

11. Decoreu-ho amb els nabius o amb Xocolatines Assortides de Halloween al gust. (Podeu decorar les xocolatines fent ulls divertits amb fondant).

Paso 11 Receta bizcocho Halloween

Altres recomanacions

Ja tens la Bossa de Xuxes i la Carbassa Halloween? Prepara bé tot el pack perquè els més petits s'ho passin de por.