Coneixes la Muhammara? És una crema de pebrots vermells i magrana, originària de Síria i típica de l'Orient Mitjà. És una mena de paté que es prepara amb aquests ingredients i que es pren dipejant o sucant-hi pa de pita o crudités.
Hem pensat que t'agradarà preparar aquesta recepta exòtica a casa teva, perquè és molt saborosa i molt fàcil de fer. Et ve de gust?
Segueix el nostre pas a pas per a la Recepta de Muhammara
Ingredients per a 4 persones:
- 2 pebrots vermells
- 100 g de nous
- 3 magranes
- 4 ml de suc de llimona
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de pa ratllat
- 1 gra d'all petit
- 1 bitxo de Caiena
- Comí
- Pebre vermell dolç
- Sal
- Pebre negre
- Pa de pita
- Crudités
Pas a pas:
Segueix la nostra guia pas a pas per a preparar aquesta recepta deliciosa:
1.Poseu els pebrots vermells al forn, que prèviament haureu escalfat a 180 ºC. Escaliveu-los uns 45 minuts en una safata antiadherent, donant-los la volta un parell de vegades.
2. Un cop escalivats, deixeu-los refredar tapats amb paper de plàstic transparent. D'aquesta manera, al cap de 15 minuts els podreu pelar i treure les llavors molt fàcilment.
3. Espremeu les magranes.
4. Barregeu els pebrots pelats, les nous i tots els altres ingredients en una batedora de got americà. Ha de quedar espès. Si voleu que quedi més fi, no hi poseu el pa ratllat. Si ho voleu una mica més dens, afegiu-hi més nous.
5. Deixeu-ho reposar mitja hora a temperatura ambient. És ideal per a dipejar o sucar-hi pa de pita o crudités.
El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van arribar a un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials amb el sector primari, la companyia col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, dona suport a la iniciativa “Fruites i Verdures de temporada” del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.
Altres recomanacions
Combina aquesta crema deliciosa amb la nostra àmplia varietat de Bastonets de pa fets al forn.