Aquesta recepta de carbassons farcits de pesto és ideal per menjar verdures de la manera més saborosa. La combinació de gustos dels carbassons i el pesto és inigualable.
Gaudeix d’aquesta recepta de caràcter mediterrani. Prepara la teva pròpia salsa de pesto i farceix-ne els carbassons a casa teva. Aprèn a preparar-la, és molt fàcil!
Segueix pas a pas la Recepta de Carbassons farcits de pesto
Ingredients per a 4 persones:
- 1/4 de ceba
- 3 carbassons
- 2 ous de pagès
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra
- 20 g de fulles d'alfàbrega
- 30 g de pinyons
- 30 g de formatge grana padano
- 2 grans d'all
- Pebre negre
- Sal
Pas a pas:
1. Trossegeu la ceba i un all ben petit.
2. Renteu els carbassons i talleu-los en tres trossos. Amb una cullera, buideu delicadament la polpa del carbassó. Heu de fer una mena de cassoletes, amb una vora d'uns 2 o 3 mil·límetres. Reserveu la polpa que traieu.
3. Sofregiu la ceba i l’all.
4. Afegiu-hi la polpa del carbassó. Saleu-ho, cuineu-ho 10 minuts i reserveu-ho.
5. Per preparar el pesto, poseu a la batedora l'alfàbrega, els pinyons, el formatge, la sal, un gra d'all i l'oli.
6. Bateu-ho i reserveu-ho.
7. Bateu els ous a la batedora.
8. Afegiu-hi la polpa del carbassó i bateu-ho.
9. Incorporeu-hi el pesto i mescleu-ho.
10. Salpebreu les cassoletes de carbassó. Farciu-les amb la barreja i escampeu-hi formatge.
11. Poseu-ho al forn durant 20 minuts, a 200 ºC, amb escalfor dalt i a baix.
12. Un cop gratinats els carbassons, deixeu-los al forn 15 minuts, amb escalfor a baix.
13. Emplateu-los.
Altres recomanacions
Si t’agrada aquesta combinació, no et perdis la recepta d’Espirals de Carbassó amb pesto de festuc. I si necessites més plats per preparar dinars i sopars, visita la nostra secció de Receptes.