Els Bunyols de bacallà són clàssics en aquesta època de l'any. Es tracta d'una recepta molt saborosa, que pot funcionar perfectament com a aperitiu o com a segon plat.
Prepara’ls a l'estil tradicional seguint aquesta recepta senzilla. T’encantaran!
Segueix pas a pas la nostra recepta de Bunyols de bacallà
Ingredients per a 6 persones:
- 375 g de bacallà sense espines
- 2 ous
- 150 ml d'aigua
- 3 grans d'all
- 10 g de julivert
- 50 g de ceba
- Oli d'oliva verge extra
- 120 g de farina de blat
- 8 g de llevat
Pas a pas:
1. Ofegueu la ceba i l'all tallats ben petits.
2. Afegiu-hi els lloms de bacallà i el julivert, també ben esmicolats.
3. Prepareu una mescla amb els ous batuts, l'aigua, la farina i el llevat tamisats.
4. Un cop ben batuda la mescla, afegiu-hi el bacallà amb la ceba, l’all i el julivert. Barregeu-ho.
5. Agafeu la massa amb dues culleres i poseu-la en oli calent abundant.
6. Fregiu els bunyols fins que es daurin.
7. Traieu-los i deixeu-los reposar sobre paper absorbent.
8. Serviu els bunyols.
Altres recomanacions
Si busques un primer plat per acompanyar aquests bunyols, a la nostra secció de receptes trobaràs un munt de bones idees.