Aprèn a cuinar uns bunyols de bacallà exquisits.

Recepta de Bunyols de bacallà

04 de abril de 2020

Els Bunyols de bacallà són clàssics en aquesta època de l'any. Es tracta d'una recepta molt saborosa, que pot funcionar perfectament com a aperitiu o com a segon plat.

Prepara’ls a l'estil tradicional seguint aquesta recepta senzilla. T’encantaran!

Segueix pas a pas la nostra recepta de Bunyols de bacallà

Ingredients per a 6 persones:

  • 375 g de bacallà sense espines
  • 2 ous
  • 150 ml d'aigua
  • 3 grans d'all
  • 10 g de julivert
  • 50 g de ceba
  • Oli d'oliva verge extra
  • 120 g de farina de blat
  • 8 g de llevat

Pas a pas:

1. Ofegueu la ceba i l'all tallats ben petits.

Texto 1 Imagen Buñuelos de Bacalao

2. Afegiu-hi els lloms de bacallà i el julivert, també ben esmicolats.

Texto 2 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 4 Imagen Buñuelos de Bacalao

3. Prepareu una mescla amb els ous batuts, l'aigua, la farina i el llevat tamisats.

Texto 5 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 6 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 7 Imagen Buñuelos de Bacalao

4. Un cop ben batuda la mescla, afegiu-hi el bacallà amb la ceba, l’all i el julivert. Barregeu-ho.

Texto 8 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 9 Imagen Buñuelos de Bacalao

5. Agafeu la massa amb dues culleres i poseu-la en oli calent abundant.

Texto 10 Imagen Buñuelos de Bacalao

Texto 11 Imagen Buñuelos de Bacalao

6. Fregiu els bunyols fins que es daurin.

Texto 12 Imagen Buñuelos de Bacalao

7. Traieu-los i deixeu-los reposar sobre paper absorbent.

Texto 13 Imagen Buñuelos de Bacalao

8. Serviu els bunyols.

Texto 14 Imagen Buñuelos de Bacalao

Altres recomanacions

Si busques un primer plat per acompanyar aquests bunyols, a la nostra secció de receptes trobaràs un munt de bones idees.