Si busques un bon aliat refrescant per a aquest estiu, aprèn a preparar un deliciós Batut d’Aranja i Gingebre. És molt fàcil!
Un batut original i revitalitzant, que combina el gust cítric de l'aranja i l'aroma del gingebre, amb el toc refrescant del gelat d’avena i el caràcter suau de la beguda d'ametlles. Tasta’l!
Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Batut d’Aranja i Gingebre
Si vols aprendre a elaborar aquesta recepta, aquí en tens tots els detalls.
Ingredients per a 1 persona:
- 1 aranja i mitja
- 1 got i mig de beguda d'ametlles
- 1 bola de gelat d’avena
- 20 g de gingebre
Pas a pas:
- Espremeu l'aranja.
2. Talleu i peleu el gingebre.
3. Ratlleu el gingebre.
4. Aboqueu en una batedora el suc d'aranja, la beguda d'ametlles, el gingebre i una bola de gelat d’avena.
5. Bateu-ho.
6. Serviu-ho.
Altres recomanacions
Si busques una altra recepta refrescant, aprèn a preparar aquesta Recepta de Gelat de Te Matxa.