Et ve de gust una amanida diferent, que és alhora un plat únic molt complet? Aprèn a preparar la nostra recepta d’amanida tèbia de cigrons amb pollastre.
Indicada per a un dinar o un sopar lleugers, és perfecta per al teu cistell equilibrat, ja que conté pollastre, verdures i llegums. A més, va molt bé per a aquesta època de l'any.
És una recepta que reuneix en un sol plat la riquesa en fibra dels cigrons i les seves proteïnes, que se sumen a les de la carn de pollastre i es completen amb les vitamines que aporten els vegetals. Una combinació guanyadora que pots preparar d’una manera ràpida i senzilla. T’animes?
Segueix el pas a pas per a la nostra recepta d’amanida tèbia de cigrons amb pollastre
Ingredients per a 4 persones
- 500 g de cigrons cuits
- 4 filets de pit de pollastre
- ½ carabassó
- 4 cogombrets
- 8 cirerols
- 100 g d'espinacs
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- Un rajolí de vinagre balsàmic de Mòdena
- Un grapat d'olives a rodanxes
- 3 cullerades de pinyons
- Una mica de sal
- Comí al gust
Pas a pas:
1. Lamina ben fi mig carabassó.
2. Talla els cirerols i els cogombrets.
3. Sala els filets de pit de pollastre i talla’ls a tires.
4. Enrosseix els pinyons i reserva’ls. A la mateixa paella, fes el pollastre.
5. Emplata els espinacs, els pinyons, el carabassó, els cigrons prèviament escorreguts, els cirerols, els cogombrets, les olives prèviament tallades a rodanxes i el pollastre.
6. Amaneix-ho amb oli, vinagre balsàmic de Mòdena i comí al gust.
Altres recomanacions
Et suggerim tretze receptes per als teus sopars més equilibrats, lleugeres, fàcils de preparar i amb diversitat d'ingredients.
Aquí tens una altra amanida deliciosa a base de cigrons, que et permet cuidar el teu cistell equilibrat: recepta d'amanida de cigrons amb gambot.
Coneixes totes les possibilitats de la soja texturitzada?