Has tastat alguna vegada l'Amanida de figues? És una amanida diferent, saborosa i fresca, que ve molt de gust ara que fa calor. A més, és molt fàcil de preparar.
Aprofita que és temporada de figues i tasta aquesta combinació original de gustos: figues, tomàquet, anxoves, canonges, festucs... T'animes? Som-hi amb la recepta!
Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta d'Amanida de figues
Ingredients per a 1 persona:
- 1 figa fresca
- ¼ de mozzarella
- 2 anxoves
- 4 tomàquets cherry
- 20 g de canonges
- 40 ml de vi negre
- Pell de taronja
- 15 g de sucre blanc
- 1 grapadet de festucs
- Oli d'oliva verge en esprai
- Sal
- Pebre negre
Pas a pas:
Si vols seguir tot el procés d'elaboració d'aquesta recepta, t’indiquem a continuació els passos que cal seguir:
1. Munteu l'amanida en un recipient: poseu-hi una base de canonges, mozzarella tallada, els tomàquets cherry, la figa pelada i tallada, les anxoves i els festucs a trossets.
2. Peleu un trosset de pell de taronja.
3. Prepareu la reducció: poseu el vi a la paella ja calenta. Afegiu-hi el sucre i la pell de taronja. Deixeu-ho al foc fins que redueixi.
4. Amaniu-ho amb sal, pebre negre molt, oli i la reducció de vi i taronja.
5. Escampeu-hi uns quants trossets més de festucs i serviu-ho
Altres recomanacions
Si t'agraden les amanides diferents, pren nota d'aquesta altra recepta: Amanida de Cigrons amb gambot.