T’ensenyem a preparar quatre entrants ràpids per compartir, molt fàcils.

Quatre entrants ràpids de gustos extraordinaris per compartir

26 de octubre de 2023

Per Nadal, els àpats esdevenen una oportunitat per compartir moments i gustos especials amb els amics i la família. Aquesta tradició al voltant de la taula, ha convertit el menjar mateix en el símbol del nostre afecte i unió.

Et presentem quatre entrants molt ràpids i fàcils de preparar, que són ideals per gaudir-ne compartint-los. T'advertim que són ràpids de preparar, però tenen un gust i una presència insuperables. Aquestes festes serveix-los a taula.

Pas a pas per preparar quatre receptes per compartir amb quatre persones

Vol-au-vent de tàrtar i ou de guatlla

Vol-au-vent disponible per la campanya de Nadal

1. Talla en trossos ben petits 2 escalunyes, 4 cogombrets i una mica de cibulet.

2. Mescla-ho tot amb 2 cullerades d'oli d'oliva i mitja culleradeta de mostassa. Salpebra-ho.

3. Trinxa en daus molt petits 150 g de filet de vedella.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

4. Afegeix-los a la mescla anterior i remena-ho molt bé.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

5. Escalfa 12 vol-au-vents uns 5 minuts al forn a 180 ºC.

6. Deixa’ls refredar. Farceix-los amb la mescla.

7. Corona’ls amb un ou de guatlla a la planxa. Es recomana menjar-ho immediatament.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

Torrada de foie-gras fresc amb melmelada

Foie-gras disponible per la campanya de Nadal

1. Fes les peces de foie-gras tomba i tomba en una paella molt calenta i sense oli, fins que s’enrosseixin.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

2. Talla el pa de vidre per la meitat i cada meitat en dos, per fer-ne 4 llesques.

3. Torra-les i posa un tros de foie-gras a sobre de cadascuna d'elles.

4. Damunt de cada llesca posa 1 culleradeta de melmelada de tomàquet, una mica de sal en escates i una branqueta de cibulet.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

Vol-au-vent de salmó i mascarpone

Vol-au-vent disponible per la campanya de Nadal

1. Mescla 150 g de mascarpone amb sal i pebre, herbes tallades ben fines (cibulet, alfàbrega i coriandre) i una mica de suc de llimona.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

2. Posa la mescla de mascarpone dins de cada vol-au-vent i afegeix-hi el salmó fumat a tallets o a dauets.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

3. Per acabar, decora-ho amb ou filat (disponible per la campanya de Nadal) i una mica de la ratlladura de la pell d'una llimona.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

Pop brasejat sobre hummus

1. Marca les potes de pop a la planxa o en una paella, perquè s’enrosseixin. Trosseja el pop un cop brasejat.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

2. Estén hummus a la base d'un plat o una plata, i posa-hi a sobre els trossos de pop.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

3. Empolsa-hi una mica de pebre vermell dolç i sal en escates.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

4. Afegeix-hi un bon raig d'oli d'oliva.

4 entrantes rápidos de sabores extraordinarios para compartir.

Altres recomanacions

Per Nadal, no hi ha res millor per compartir que uns moments dolços amb la nostra selecció exquisida de torrons i bombons.

Pren nota d’aquestes quatre receptes d'aprofitament amb les sobres de Nadal.