+Proteínas, postres làcties amb més proteïnes, 0 % de matèria grassa, sense gluten i amb textures i sabors diferents per triar.

+Proteínas Hacendado. Sabor deliciós a tot arreu

09 de gener de 2019

A Mercadona pots triar entre diferents tipus de +Proteínas Hacendado, una gamma de postres de sabor i textura exquisits, que pots gaudir en qualsevol moment i lloc.

Contenen un 0 % de matèria grassa i alhora t'ofereixen un 100 % de sabor, amb un contingut extra de proteïnes. A més són sense gluten. T'animes a tastar-les?

Tipus de +Proteínas a Mercadona

T'oferim tres tipus de +Proteínas Hacendado:​

+Proteínas Cullera

Tenen només entre 64 i 68 kcal, 0 % de matèria grassa i 10 grams de proteïnes per cada 120 g (un pot/porció). A més, no contenen gluten, de manera que són aptes per a persones celíaques.
Es presenten en sabors diferents, tots ells boníssims, perquè triïs el teu preferit:

  • +Proteínas Maduixa, amb trossets de maduixa (64 kcal).
  • +Proteínas amb nabius sencers, amb un sabor intens i una textura cremosa sorprenent (64 kcal).
  • +Proteínas Mango Maracujà, només amb polpa, sense trossets de fruita (68 kcal).

Cuchara Hacendado Postres Proteinas

+Proteínas per Beure

Ideals per beure per la seva textura cremosa i el seu sabor fascinant. Tenen 180 kcal i 25 grams de proteïnes per unitat. Es poden prendre en qualsevol moment del dia, ja que es poden conservar fins a 4 hores fora de la nevera. Tampoc contenen gluten, de manera que les persones celíaques en poden gaudir.

Tria entre dos sabors, clàssics i deliciosos:

  • Sabor plàtan
  • Sabor maduixa

Beber Hacendado Postres Proteinas

+Proteínas de Gelatina

Textura de gelatina amb només 39 kcal, 6 grams de proteïnes per 100 g i 0 % de matèria grassa. Un producte sense gluten, apte per a persones celíaques. Disponible en un únic sabor de fruites vermelles.

Gelatina Frutos rojos Hacendado Postres Proteinas

+Proteínas de Mercadona es poden consumir en qualsevol moment del dia, com a complement per dinar, per postres, per esmorzar o per berenar, entre hores...

Només has de triar el tipus de +Proteínas que més t'agradi (cullera, per beure o gelatina), escollir el teu gust preferit i gaudir-ne.

Altres recomanacions

Si t'agrada el iogurt per beure tasta els nostres Iogurts Hacendado per beure, amb sabors i textures diferents. També disponibles amb 0 % de matèria grassa i 0 % de sucres afegits, perquè no descuidis el físic.