T'ensenyem a preparar uns deliciosos rotlles de primavera casolans.

Prepara uns rotlles de primavera cruixents i saborosos

23 de gener de 2024

Preparar uns rotlles de primavera de primer nivell és més fàcil del que et penses. Aquesta recepta tradicional, originària de la Xina i molt coneguda arreu del món, és una combinació perfecta de textures cruixents i farciments saborosos que a tothom agrada de servir a taula.

Avui, els rotlles de primavera formen part de tots els menús dels restaurants xinesos i asiàtics, i són una de les opcions més demanades de menjar per emportar-se. A més a més, són habituals en festes i trobades, tan versàtils i fàcils de menjar que han esdevingut els convidats estrella.

Potser fins ara els havies demanat a domicili o consumit com a menjar preparat, però t'atreveixes a fer-los a casa teva? Anima’t, t’agradaran molt!

Pas a pas per preparar la nostra recepta de rotlles de primavera

Ingredients per a 4 persones

  • 1 gra d'all
  • 4 g de gingebre
  • 100 g de col
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba dolça
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli de gira-sol
  • 50 g d'edamame
  • 8 làmines de pasta fil·lo
  • Salsa agredolça

Pas a pas

1. Talla ben fins l'all i el gingebre.

Paso 1 Rollitos primavera: Picar muy fino el ajo y el jengibre.

2. Talla totes les verdures a la juliana ben fina (col, pastanaga i ceba) i salpebra-les.

Paso 2 Rollitos primavera: cortar todas las verduras en juliana muy fina

Paso 2B Rollitos primavera: Cortar cebolla en juliana muy fina

Paso 2C Rollitos primavera: cortar la cebolla muy fina

3. Salta-les lleugerament amb una mica d'oli de gira-sol a foc viu.

Paso 3 Rollitos primavera: Saltear ligeramente con un poco de aceite de girasol a fuego intenso

4. Posa a coure l'edamame segons les instruccions del fabricant. Pela i talla els grans per la meitat, i incorpora’ls a les verdures.

Paso 4 Rollitos primavera: Poner a cocer el edamame

Paso 4B Rollitos primavera: cortar los granos de edamame por la mitad e incorporar a las verduras

5. Cuina totes les verdures entre 3 i 5 minuts, segons si t’agraden més o menys cruixents. Reserva-les en paper absorbent perquè perdin líquid.

Paso 5 Rollitos primavera: Reservar en papel absorbente para que pierdan líquido

6. Prepara les làmines de pasta fil·lo, posa-hi el farciment, doblega’n les vores creant un sobre i enrotlla-les formant un rotlle. Segella-les amb un pinzell humitejat amb aigua.

Paso 6 Rollitos primavera: Preparar las láminas de pasta filo

Paso 6B Rollitos primavera: enrollar formando un rollito

7. Fregeix els rotlles en oli de gira-sol abundant. Treu-los quan s’enrosseixin i deixa’ls reposar en paper absorbent.

Paso 7 Rollitos primavera: Freír los rollitos en abundante aceite de girasol

Paso 7 Rollitos primavera: sacar cuando tomen color y dejar reposar en papel absorbente.

8. Serveix-los amb salsa agredolça.

Paso 8 Rollitos primavera: Servir con salsa thai sweet chilli.

Altres recomanacions

Et proposem les receptes més lleugeres per a sopars equilibrats.

Coneixes els cinc tipus de cebes que tenim a Mercadona i els seus usos més freqüents a la cuina?

Refresca't amb una Radler Steinburg amb gust de llimona.