Sent que viatges al mateix cor d'Itàlia en cuinar les pastes al bronze de Mercadona. Degusta la seva textura, el seu sabor i les seves múltiples varietats.

Pastes italianes de Mercadona

01 de març de 2018

Elaborades al costat de Nàpols seguint la més ancestral tradició, les pastes italianes de Mercadona t'ofereixen el màxim sabor per a les teves receptes.

Dóna regna solta a la teva creativitat i cuina els plats més apetitosos amb les noves pastes de Mercadona, elaborades en els tradicionals motlles de bronze. Aquest procediment atorga rugositat a la pasta per aconseguir que absorbeixi millor les salses i potenciï el seu sabor.

Spaguetti, Penne, Tortiglioni, Fusilli i Cannelloni elaborats amb sèmola de blat 100% de la millor qualitat.

Com cuinar-la?

Bullir un litre d'aigua per cada 100 grams de pasta. Quan l'aigua estigui bullint, afegir sal. És preferible no condimentar l'aigua amb olis ni herbes i no refredar amb aigua la pasta ja que perdrà nutrients i sabor.

Penne

Els amants dels macarrons fins més autèntics i característics d'Itàlia estan d'enhorabona. Prova'ls amb alguna de les teves salses favorites i notaràs la diferència.


Tortiglioni

Criden l'atenció res més veure'ls en el seu paquet. La grandària i la característica rugositat que els aporta l'estar fabricats en un motlle tradicional de bronze, et delectaran. En poc més de 10 minuts podràs gaudir de tot el seu sabor “al dente”. No t'oblidis de combinar els tortiglioni amb salses com la bolonyesa, el pesto o amb alguna més innovadora com la de xampinyons o tòfona.


Fusilli

Les amanides de pasta sabran apreciar l'elaboració tradicional dels fusilli al bronze de Mercadona. Els fusilli estan elaborats sobre un motlle tradicional de bronze en el mateix cor d'Itàlia. Les seves característiques fan que siguin formidables per a amanides, però també pots preparar-los amb salses calentes com la de formatge o la carbonara.


Spaguetti

Sens dubte, una de les pastes de més èxit i popularitat són els spaguettis. Menjar-los és tot un plaer i també una diversió per als més petits. Al teu rebost no poden faltar els nostres spaguetti al bronze perquè seran el teu millor aliat en molts moments.


Cannelloni

Una de les nostres grans novetats i apostes són els cannelloni al bronze ja precuinats de Mercadona. Trobaràs davant teu una pasta que solament hauràs d'emplenar i posar directament al forn amb beixamel i el teu formatge favorit, per sentir que viatges a la mateixa Itàlia quan te'ls portis a la boca.


Altres recomanacions

Una bona forma d'acompanyar aquestes pastes italianes al bronze pot ser el Falafel de Mercadona acompanyat de salsa tahina. També pots maridar-les amb les nostres cerveses Reserva i Doble Malta.