Tres noves Pizzes amb massa farcida de formatge: Americana amb formatge cheddar; 4 Formatges amb gorgonzola i Estacione amb crema de formatge.

Noves Pizzes amb massa farcida de Formatge

29 de octubre de 2018

T'agrada la pizza? Doncs espera't a tastar les noves Pizzes amb massa farcida de Formatge. Són terroríficament delicioses!

Ara ja pots donar un toc més saborós i divertit al teu sopar de Halloween. Si creus que totes les pizzes són iguals, canviaràs d'opinió quan tastis les masses esponjoses farcides de formatge d'aquestes noves pizzes. Disponibles amb tres farciments diferents per a cada tipus de pizza: cheddar, crema de formatge i gorgonzola.

3 noves Pizzes amb massa farcida de formatge

Tria entre les pizzes següents la que més t'agradi i gaudeix-ne del sabor increïble!

  • Pizza Americana: pizza amb pulled pork, formatge i salsa barbacoa, sobre una massa esponjosa farcida de formatge cheddar.
  • Pizza Estacione: pizza amb xampinyons saltats, ceba vermella, pernil i formatge mozzarella, sobre una massa esponjosa farcida de crema de formatge fresc.
  • Pizza 4 Formatges: pizza amb formatge mozzarella, cheddar i formatge curat, sobre una massa esponjosa farcida de formatge gorgonzola.

Conservació i preparació

Aquestes pizzes s’han de conservar sempre al congelador. Es tracta d'un producte ja elaborat que té una vida útil de 9 mesos.

Per preparar-les només cal preescalfar el forn a 200 º, seleccionant l'opció d’escalfor superior-inferior, retirar l'embolcall i posar la pizza congelada a la reixeta del forn a mitja alçada. S’ha d’enfornar entre 20 i 25 minuts aproximadament i servir-la tallada en porcions. Cada pizza conté de 2 a 3 racions.

Si vols sorprendre els teus amics i familiars la nit de Halloween, no ho dubtis: Noves Pizzes amb massa farcida de formatge de Mercadona.

Altres recomanacions

Per acabar la nit de Halloween, dona un toc dolç al teu sopar. Prova de fer aquesta recepta deliciosa de Pa de pessic de Carbassa i no t’oblidis de les Llaminadures més terrorífiques per celebrar aquesta nit de por.