Substitueix la proteïna de la carn animal amb el nostre seitan: n’hem millorat la qualitat.

Nova recepta de seitan: font de proteïna 100 % vegetal

09 de juny de 2022

Coneixes el seitan? Forma part de la teva dieta? Elaborat a base de gluten de blat, és ideal per a persones veganes o que busquin una alternativa proteica d'origen vegetal.

A més de ser ric en proteïnes (24 g de proteïna per cada 100 g), és un producte baix en greixos (1,8 g per cada 100 g) i en hidrats de carboni (2,9 g per cada 100 g). El seu ús a la cuina pot ser d'allò més variat: guisat, fregit, en broquetes, arrebossat, en una bolonyesa, etc.

Com que en coneixem tot el potencial i sabem que té una gran acceptació entre els nostres clients, n’hem millorat la qualitat.

En què consisteixen la millora de qualitat del nostre seitan?

Bàsicament, hem perfeccionat aquest producte en dos sentits:

  • Hem creat una nova recepta que en millora el gust.
  • Hem aconseguit una textura més sucosa i versàtil.

Manteniment

  • Cal mantenir-lo entre 2 ºC i 8 ºC. Un cop obert, s’ha de conservar tancat i refrigerat, i s’ha de consumir abans de 3 dies.
  • Mida de 200 g per paquet.

Com t'agrada més el seitan?

Com hem avançat, es tracta d'un producte molt versàtil: es pot cuinar d’inifinitat de maneres. El pots prendre en forma de làmines a la planxa, tallat a daus, estofat, picat com en una salsa bolonyesa... Fins i tot el pots aromatitzar amb pebre vermell i all perquè s'assembli al gust del xoriço.

Combina molt bé amb verdures i pasta. Des del punt de vista nutricional, és molt recomanable acompanyar-lo amb llegums, ja que el conjunt aporta un patró d'aminoàcids essencials més complet.

A continuació, et suggerim tres idees exquisides de consum. Segur que tens la teva manera de preparar-lo favorita!

  • Prepara’t uns noodles amb seitan deliciosos. Una recepta nutritiva, exòtica, senzilla i ràpida de preparar, que dona molt bon resultat!

Nueva receta de Seitán, fuente de proteína 100% vegetal

  • Un seitan amb curri acompanyat d'una guarnició d'arròs blanc és un altre dels plaers que no et pots perdre, a més de ser un plat molt complet.

Nueva receta de Seitán, fuente de proteína 100% vegetal

  • Cuina’l en tires o esmicolat, tipus pulled. D'aquesta manera tan apetitosa, et pots preparar un sandvitx diferent o enriquir qualsevol plat.

Nueva receta de Seitán, fuente de proteína 100% vegetal.

Altres recomanacions

Si busques altres alternatives de proteïna vegetal, descobreix totes les possibilitats de la soja texturitzada o del tofu.