Nuevos aperitivos Snacks Combinado y Sticks Sabor Kétchup

Nous Aperitius de Mercadona sense gluten

09 de agost de 2017

Aquest estiu pots gaudir del temps lliure amb els Nous i Deliciosos Aperitius de Mercadona. Descobreix els nous Aperitius Combinats o els sorprenents Estics Sabor Quètxup. Ja disponibles en la teva tenda més propera!

A més, són lliures de gluten, per la qual cosa són aperitius perfectament aptes per a persones celíaques.

Nous Aperitius Combinats, més sabor i lliures de gluten

Els Nous Aperitius Combinats que podràs gaudir aquest estiu amb més sabor i millor textura.

A més, ara lliure de gluten, per la qual cosa els Aperitius Combinats són aptes per a persones celíaques.

En aquest apetitós aperitiu, trobaràs 5 delicioses variants:

  • Estels de blat de moro fornejats sabor mantega
  • Garfitos amb sabor a formatge
  • Boles amb sabor a formatge
  • Escorces de cansalada
  • Reixetes amb sabor a patata

Gaudeix dels Aperitius Combinats amb més sabor i millors textures en la seva característica grandària de 200 grams, ideal per compartir amb els amics durant qualsevol dia d'aquest estiu.

Nous Estics Sabor Quètxup, amb un deliciós sabor

Aquest estiu també pots assaborir els Nous Estics Sabor Quètxup de Mercadona, una alternativa deliciosa per a les tardes d'estiu. Aquests Aperitius t'ofereixen un deliciós sabor quètxup que no podràs parar de menjar.

I també, igual que els Aperitius Combinats d'Hacendado, aquests Estics Sabor Quètxup no tenen gluten. Amb la seva pràctica grandària de 75 grams, és ideal per compartir amb els amics i gaudir junts del seu inconfusible sabor a quètxup.

Tant els Aperitius Combinats com els Estics Sabor Quètxup estan fabricats per l'empresa IberAperitius, a la seva fàbrica de Medina del Camp (Valladolid), una mostra més de l'aposta de Mercadona per les empreses espanyoles.

Aquests dies gaudeix dels Aperitius Combinats i els Estics Sabor Quètxup, ara encara més saborosos. L'aperitiu ideal per a l'estiu!

Altres recomanacions

A l'estiu també és bon moment per assaborir fruita seca com els Festucs Torrats Hacendado, rics en fibra, ferro i magnesi. Sense sal i sense gluten.

I si et ve de gust una mica més elaborat, prova les Patates grilló, molt fàcils de preparar i increïblement saboroses i cruixents, per fer a la paella o al forn, com més t'agradi.