Pistachos Tostados Hacendado

Festucs Torrats Hacendado, molt més que un snack!

13 de març de 2017

Aquesta fruita seca tan saborosa constitueix una rica font de fibra i magnesi i, a més, destaca pel seu alt contingut en ferro. També ha estat reconegut el seu efecte saciant, entre altres virtuts.

Tot això, unit al seu deliciós sabor característic, els converteix en indispensables en qualsevol aperitiu equilibrat.

Festuc Torrat Hacendado, ara també sense sal

Mercadona t'ofereix el Festuc Torrat Hacendado, perquè puguis picar entre hores.

Un plaer inconfusible i irresistible ara en dues modalitats diferents: tant si t'agraden els Festucs Torrats Hacendado amb sal de tota la vida, com si prefereixes els nous Festucs Torrats sense sal, ja pots gaudir del seu espectacular sabor com a aperitiu, entre hores o a qualsevol moment del dia.

Tots dos són productes Sense gluten i es presenten en dues grandàries diferenciades: grandària de 300 grams en el cas del Festuc Torrat i de 150 grams en la modalitat sense sal.

Un snack que dóna molt de joc

L'ús com snack del festuc és el més popular i estès. No obstant això, és un excel·lent ingredient per a amanides, en pols o picat per arrebossar, a trossos barrejat amb iogurts, sencer com a decoració de pastissos o com a complement d'una infinitat de plats… Tot és qüestió de tirar-li imaginació!

Dóna't el plaer més ric i suma't a un deliciós aperitiu amb els Festucs Torrats Hacendado, amb i sense sal. Molt més que un snack!

Altres recomanacions

Si t'agrada la varietat, comparteix aquesta Fruita seca de Mercadona: Pipes gegants i Cocktail Mescla… Boníssims!

I no oblidis acompanyar els teus aperitius amb una Cervesa de Mercadona o un Refresc.