Has tastat el nostre xili amb carn? Aquesta saborosa recepta tex-mex està elaborada amb carn de boví, mongetes i una salsa a base de tomàquet, ceba, pebrot i pastanaga. Té un toc picant i exòtic, sense passar-se, però si t'agrada aquesta sensació al paladar, t’encantarà.
D'altra banda, és una font excel·lent de fibra i té un alt contingut en proteïnes. A més, recentment n’hem millorat la qualitat, per la qual cosa ja no tens excusa per no tastar-lo.
En què consisteix la millora de qualitat del xili amb carn?
Aquestes són les millores que hem introduït en aquest producte, perquè l’assaboreixis al màxim:
- Millor gust.
- Textura menys líquida i aquosa.
Preparació i consum: més fàcil impossible!
- El nostre xili amb carn destaca perquè és molt fàcil de preparar i consumir.
- Mida de 420 g per llauna.
Com es prepara el xili amb carn?
- Al microones: buida el contingut de la llauna en un envàs apte per a microones i escalfa’l durant 2 minuts. Remena’l amb precaució i torna’l a escalfar 2 minuts més perquè l’escalfor es reparteixi de manera homogènia.
- A la cassola: buida el contingut de la llauna i escalfa’l a temperatura mitjana mentre remenes, entre 5 i 6 minuts.
Conservació
- Conserva’l en un lloc fresc i sec. Un cop obert, cal conservar-lo refrigerat i consumir-lo abans de 3 dies.
Suggeriments de consum
Tot i que el xili amb carn se sol associar a les receptes per dipejar, es pot servir de moltes maneres i totes són boníssimes: amb arròs, tacos, amanides... Tu com el prefereixes?
- Per dipejar amb natxos. És la manera clàssica de prendre’l. Si no l’has tastat mai, t'estàs perdent tota una experiència.
- Si l'acompanyes amb arròs, tens una de les millors combinacions que pots degustar i un plat fort de primera divisió.
- Et sedueix més amb tortilles de blat, en tacos? Una elecció excel·lent! Pots afegir-hi una amanida per arrodonir un àpat perfecte.
Altres recomanacions
Prepara’t uns tacos deliciosos de xili amb carn amb les nostres minitortilles de blat.