Descobreix el nostre ampli assortiment de càpsules Nestlé Dolce Gusto: en tens per triar.

Càpsules per a màquines Dolce Gusto: el gust del bon cafè

21 de març de 2024

De què té gust un bon cafè? Gaudeix d'aquest plaer amb les nostres càpsules compatibles amb màquines Nestlé Dolce Gusto. A la feina, en les pauses, en la intimitat de la llar..., el nostre ampli assortiment s'adapta als teus gustos i necessitats en qualsevol moment del dia.

Delecta’t en el gust i l’aroma deliciosos d'aquesta família de càpsules. A l'envàs de les càpsules de només cafè, s’indiquen clarament els nivells d'intensitat del cafè, gràcies a una escala visual molt senzilla d'entendre. Així pots triar segons la teva preferència. La intensitat es defineix com el grau amb què percebem les aromes del cafè en nas i boca.

Vols descobrir-ne tota la gamma? Tant si cerques varietats intenses i cremoses com gustos més lleugers, descafeïnats, opcions amb llet, etc., et proposem una experiència cafetera perfecta.

Clàssics que no fallen mai

Cápsulas café Descafeinado, Double Espresso y Cápsulas Classic

Càpsules cafè descafeïnat: cafè molt de torrat natural descafeïnat, d'intensitat 9. Per als qui s’estimen més un grau de cafeïna més baix sense renunciar a un gust amb caràcter i una aroma delicada.

Double Espresso: cafè molt de torrat natural, d'intensitat 8 i gust i textura concentrats. Amb tot el cos i l’aroma de l’autèntic cafè. Cada càpsula equival a dos cafès expressos!

Càpsules Classic: cafè molt de torrat natural, d'intensitat 5, un estàndard entre els amants del cafè, deliciós per la seva acidesa i aroma agradables.

Forte i Extraforte, per als cafeters més exigents

Cápsulas Forte y Cápsulas Extraforte

Càpsules Forte: un cafè potent i exquisit, amb una textura molt cremosa, gràcies a un torrat de llarga durada. D'intensitat 10.

Càpsules Extraforte: per als cafeters d'alt nivell que s'estimen més els gustos més robustos, de caràcter fort gràcies a un torrat prolongat. Amb una cremositat deliciosa. D'intensitat 12.

Opcions amb llet

Cápsulas cortado y Cápsulas Café con leche

Tallat: preparat a base de llet sencera en pols, sucre i cafè soluble. Amb un percentatge de llet sencera en pols del 61 %, en equilibri perfecte amb el toc de cafè.

Cafè amb llet: si t'estimes més un cafè amb llet clàssic, opta per aquest preparat a base de llet sencera en pols, sucre i cafè soluble, amb un gust suau i cremós. Conté una mica més de llet sencera en pols que el tallat, amb un percentatge que arriba fins al 67 %.

Descafeïnats amb llet

Café con Leche Descafeinado y Cortado Descafeinado

Cafè amb llet descafeïnat: conté la mateixa composició que el cafè amb llet, però el cafè soluble és descafeïnat. Perfecte per als consumidors que volen gaudir de tot el gust, però sense cafeïna. Ideal per qualsevol moment del dia!

Tallat descafeïnat: el tallat que hem vist anteriorment, però en versió sense cafeïna, per als qui cerquen el toc cremós de la llet en un moment de relaxació, suau i plaent.

Cappuccino

Cápsulas Cappuccino mercadona

Cada capsa té 8 càpsules de preparat a base de llet sencera en pols i sucre, i 8 de cafè molt de torrat natural. Preparar-ne no ha estat mai tan fàcil! Amb una càpsula de llet i una altra de cafè ja tens un esplèndid caputxino.

Altres recomanacions

Disposem d'una àmplia varietat d’infusions i tes. Tria la teva preferida i gaudeix de l'experiència.

Les nostres coquetes d’arròs i blat de moro són perfectes i lleugeres per berenar o picar entre hores. Encara no les has tastades?

Et cal un extra d'energia per al dia a dia? Descobreix les nostres barretes de cereals.