Masa Fresca de Hojaldre con Mantequilla Refrigerada de Mercadona

MASSA FRESCA DE PASTA FULLADA AMB MANTEGA REFRIGERADA DE MERCADONA

07 de febrer de 2017

Gaudeix preparant les receptes més saboroses amb les Masses Fresques de Pasta fullada amb Mantega de Mercadona, elaborada solament amb les millors farines procedents del cor del blat i amb mantega 100%.

Amb la nostra Massa Fresca de Pasta fullada amb Mantega, llista per enfornar, aconseguiràs una textura cruixent de la massa i molt saborosa. Presumeix d'un resultat perfecte.

Massa Fresca de Pasta fullada amb Mantega de Mercadona

Una riquíssima Massa de Pasta fullada, cruixent i lleugera, ideal per preparar tot tipus de receptes: palmeretes, trenes, vol au vents, croissants...

La Massa Fresca de Pasta fullada està elaborada solament amb les millors farines procedents del cor del blat, finament laminada i tallada en forma rectangular, llista per enfornar.

Pas a pas per a la teva rebosteria:

  1. Prèviament prepara els farciments o continguts, si és que vas a elaborar productes que els continguin.
  2. Espolvoreja amb una mica de farina la zona dels fogons o el recipient on vagis a treballar.
  3. Estén el rotllo de la massa fresca sobre la farina.
  4. Dóna-li formes: triangles (pels croissants), cercles (pels vol au vents), rectangles (per a trenes), rotllos (per a palmeretes), etc.
  5. Punxa la massa amb una forquilla per evitar que pugi en excés.
  6. Si la massa va farcida, col·loca una segona capa damunt del farciment i segella amb ou batut, després enforna; si no va farcida, segellar amb ou batut i ficar en el forn fins que quedi daurada.

Amb la Massa de Pasta fullada amb Mantega aconseguiràs potenciar molt més el sabor de les teves receptes dolces i al mateix temps que siguin més lleugeres i cruixents.

Uns consells! Si notes les masses toves, fica-les a la nevera fins que es refredin per poder treballar-les bé, i recorda punxar les masses prèviament per evitar que pugin.

Altres Recomanacions:

Et recomanem Delícies de Pollastre, saboroses, cruixents i molt fàcils de preparar.

També pots trobar nous Fideus Orientals de Pollastre Yum Yum, llests en tan sols 3 minuts.