Assortits de galetes i pastes per a Nadal

30 de novembre de 2016

En Nadal són ja clàssics els assortiments de galetes i pastes de Mercadona. Una irresistible selecció per compartir amb tota la família i els nostres éssers estimats en aquestes festes tan entranyables.

Assortit de galetes Azuba


Les galetes assortides solen acompanyar aquestes ocasions tan especials en les quals la família i els amics es reuneixen, com és el cas del Nadal. Són ideals per compartir!

Tots tenim records agradables de tardes familiars compartides entorn d'una caixa de galetes assortides, amb bona harmonia i conversa. I és que aquestes galetes agraden a persones de qualsevol edat.

L'assortiment de galetes de Mercadona destaca per la seva gran varietat, la seva cuidada elaboració i el seu extraordinari sabor. Galetes, amb banys i acabats en diferents xocolates o de format més tradicional, cors, neules… Aptes per als paladars més exigents.

Es presenten en una caixa de 500 grams.

Un consell: si volem conservar en condicions òptimes aquesta caixa de galetes assortides hem de guardar-la en un lloc fresc i sec. Té una vida útil de 365 dies.

Caixa selecció de pastes Hacendado


Un altre producte que no pot faltar en aquestes dates és l'assortiment de pastes de Mercadona. Una exquisida selecció de les millors especialitats en pastes, perfecta per oferir als convidats en reunions familiars o amb amics, tan habituals a Nadal, o per consumir-se a qualsevol moment del dia.

La nostra Caixa selecció de pastes Hacendado de Mercadona és capaç de satisfer els gustos més exigents, gràcies a la seva àmplia varietat. Inclou un total de 30 pastes, organitzades en 11 varietats diferents: deliciosos nevats de xocolata negra, així com la seva versió amb xocolata blanca, clàssics nevats amb sucre glass, atractives pastes de guinda, pastes amb forma d'estel, pastes amb canyella, pastes amb diferents banys, parisenques de sucre, pastes amb melmelada d'albercoc...

El seu pes total és de 665 grams. Ha de conservar-se en un lloc fresc i sec protegit de la llum, i té una vida útil de 9 mesos.

La Selecció de Pastes Hacendado es presenta distribuïda en dues safates individuals embutxacades en film de polipropilè, dins d'una caixa metàl.lica que facilita una bona conservació.

Un altre dels grans atractius d'aquest producte és precisament aquesta caixa metàl.lica, amb un atractiu disseny vintage, que pots utilitzar com un atractiu adorn per decorar la teva llar.

Aquest producte és d'edició limitada, romandrà en botigues durant la campanya nadalenca fins a esgotar existències.

Ja ho saps. Gaudeix del Nadal amb l'assortiment de galetes i la selecció de pastes de Mercadona. Delicioses!


Altres recomanacions

Si vols acompanyar les galetes o pastes amb un cafè o una infusió, visita la nostra secció de Cafès, cacaos i infusions. Una opció nova és el Nou Cafè Soluble Suau de Mercadona, amb tota l'energia del cafè però amb una intensitat una mica més suau.

I, com no, a Nadal no poden faltar els deliciosos torrons d'Hacendado. Una àmplia varietat de torrons que, a més són sense gluten!