Nuevas semillas en tu Mercadona

Ja pots gaudir de noves llavors en el teu Mercadona

15 de novembre de 2016

A Mercadona ja tens disponibles Llavors de Chía, de Lli, de girasol i de carabassa naturals, així com una combinació perfecta de Mescla de Llavors, perquè puguis gaudir de tots els seus beneficis, doncs són ideals per prendre soles o per enriquir els teus plats del dia.

Llavors de Chía a Mercadona

Una de les llavors que més beneficis et van a aportar són les Llavors de Chía. Aquestes llavors t'ofereixen grans avantatges per mantenir una vida saludable:

  • Contribueix a mantenir els nivells normals de colesterol en sang
  • Alt percentatge de fibra i poder saciant

Com prendre les Llavors de Chía

Si vols aprofitar tots els beneficis saludables que ofereixen les Llavors de Chía de Mercadona, et recomanem prendre 2 cullerades soperes al dia en alguna d'aquestes modalitats:

  • Espolvorejades en menjars i begudes. Barrejades en amanides, sopes, iogurts o en sucs, smoothies i batuts. Només has d’espolvorejar-les damunt i estan llestes per menjar.
  • Per a un major poder saciant deixa-les en remull uns minuts fins a formar una gelatina, que pots consumir sola o amb els teus iogurts o begudes preferides.

Llavors de Lli a Mercadona

Ara també tens en el teu Mercadona les Llavors de Lli, que destaquen, sobretot, per ser una excel.lent font de fibra, per la qual cosa ens ajudarà a combatre eficaçment el restrenyiment.

Com prendre les Llavors de Lli de Mercadona per gaudir-les millor i aprofitar tots els seus beneficis:

  • Pots consumir-les com tu prefereixis: senceres, tal com les trobaràs en el paquet, o bé mòltes afegint-les a iogurts, sucs, llet o amanides i prendre-les en l'acte.
  • O, si ho prefereixes, deixa-les submergides en aigua durant la nit i pren-te l'aigua i les llavors al matí següent.


Mescla de Llavors a Mercadona

Ara també tens disponible Mescla de Llavors.
Es tracta d'una combinació perfecta de 5 llavors que aporten gran quantitat de beneficis a més de donar un sabor boníssim als teus plats i originalitat.

Les 5 llavors incloses en la Mescla de Llavors de Mercadona són Lli, Sèsam, Rosella, Pipes de girasol i Pipes de carabassa.

Llavors de Girasol i Carabassa Naturals

Coneixes les Llavors de Girasol i Carabassa Naturals, sense sal i sense torrar?
Són les més conegudes, i solen menjar-se com a aperitiu. Prenent-les sense sal i crues podem aprofitar tots els seus beneficis.

Contenen molta fibra, per la qual cosa aporten sacietat i combaten el restrenyiment.

Altres Recomanacions

Per enriquir encara més la teva dieta, et recomanem també la Quinoa de Mercadona, font de proteïnes i fibra i que, a més, pots utilitzar en sopes, amanides i arrossos.