Et presentem la nostra varietat de iogurts grecs.

Iogurts grecs: cremositat i gust únic

25 de abril de 2024

Has tastat algun dels nostres iogurts grecs? Són tota una experiència i una opció nutritiva per a qualsevol moment del dia.

T’oferim una exquisida selecció de iogurts que segueixen aquesta tradició ancestral, perquè en gaudeixis de la textura tan agradable. Deixa’t seduir per l'autèntic sabor de Grècia!

Selecció de iogurts grecs a Mercadona

Naturals

Yogures griegos Mercadona.

Descobreix l'essència pura de la tradició hel·lènica del iogurt amb aquestes varietats naturals tan bones.

  • Natural: Elaborats amb ingredients simples i autèntics, aquests iogurts et permeten apreciar el gust clàssic i la textura cremosa d'un formidable iogurt a l'estil grec. Disponibles en mida d’1 kg i en format de paquet de sis unitats de 125 g.
  • Lleuger natural: Si busques una opció més lleugera, però també deliciosa, aquest és el teu iogurt grec. Amb menys greix, però amb tot el gust i la cremositat que caracteritzen aquesta classe de iogurts. Disponibles en mida d’1 kg i en format de paquet de sis unitats de 125 g.
  • Natural amb sucre de canya: Si t'estimes més gaudir d'un subtil toc dolç en cada cullerada, deixa que el sucre de canya es combini amb el iogurt grec en un equilibri perfecte. Disponibles en format de paquet de sis iogurts de 125 g.

De gustos

Yogures griegos Mercadona.

Pensaves que no hi havia iogurts grecs de gustos? És clar que sí! Els tens disponibles en paquets de sis unitats de 125 g.

  • Maduixa: el nostre iogurt grec de maduixa és una explosió de frescor. Gust fruiter en harmonia amb la textura suau característica del iogurt grec.
  • Llimona: el gust cítric de la llimona fa que el iogurt grec sigui encara més vibrant. Entremesclat amb la suavitat cremosa, t'ofereix una experiència revitalitzadora en cada mos.
  • Stracciatella: aquesta varietat de iogurt grec és una delícia, una reinterpretació del sabor clàssic italià amb inspiració hel·lènica. Un torrent de sabors entrellaçats amb la base cremosa del iogurt.

Bicapa

Yogures griegos Mercadona.

Els iogurts grecs bicapa es fusionen amb delicioses capes de fruites, i t’ofereixen gustos naturals i textures molt temptadores. A la teva disposició en paquets de quatre unitats de 125 g.

  • Maduixa: deleita tu paladar con este yogur al estilo griego que se combina con mermelada y trozos de fresa, una experiencia gourmet mediterránea fresca y dulce.
  • Mango: Gaudeix de la cremositat suau del iogurt grec acompanyat de trossos sucosos i irresistibles d'aquesta fruita exòtica. Un viatge sensorial al tròpic!

Altres recomanacions

Les nostres begudes de fruita i llet són una companyia immillorable per als esmorzars, els berenars o en qualsevol moment del dia.

Coneixes la nostra àmplia gamma +Proteínas? Ideal per a una dieta sana i equilibrada, com la nostra interessant varietat de begudes vegetals, amb baix contingut en calories i sucre.