Descobreix el nostre ampli assortiment de fruites seques i fruites deshidratades

Cuida't amb les nostres fruites seques i fruites deshidratades

10 de gener de 2023

Tant la fruita seca com les fruites deshidratades contribueixen a la teva alimentació saludable, ja que aporten nombrosos beneficis. A Mercadona en trobaràs una àmplia varietat.

A més, són delicioses i ofereixen possibilitats diverses de consum: a casa, per esmorzar, berenar o picar entre hores, i fins i tot a la feina, perquè són molt fàcils de transportar.

Vols conèixer tot el nostre assortiment per incloure’l al teu cistell equilibrat?

Fruita seca

La fruita seca és bàsica per a la teva dieta equilibrada, una font poderosa d'energia i greixos saludables. A més, és un aliment antioxidant i contribueix a cura de la pell i dels cabells.

És un aperitiu molt popular, que també es pot incloure en moltes receptes. Quina t'agrada més? Com t'agrada menjar-la?

Nous (amb closca i sense), còctel natural i ametlles sense pell

Frutos secos de Mercadona: Nueces, cocktail natural y almendras sin piel

 • Nous sense closca: les nous tenen moltes virtuts, com ara la seva aportació d'omega-3. Les pots prendre soles, per esmorzar o berenar, per picar entre hores, en amanides... Paquet de 200 g.
 • Nous amb closca: si prefereixes pelar tu mateix aquest aliment saludable, ric en omega-3, aquesta és la teva opció. Paquet de 600 g.
 • Còctel natural de fruita seca: nous, ametlles i avellanes. Les avellanes i les ametlles comparteixen amb les nous la seva riquesa en vitamines i minerals, i el seu alt contingut en greixos saludables. Paquet de 200 g.
 • Ametlles sense pell: incloure ametlles a la teva dieta t’aporta fòsfor, element essencial amb molts beneficis per al teu organisme. Paquet de 200 g.

Festucs i anacards

Frutos secos de Mercadona: pistachos y anacardos

 • Festucs pelats: el festuc destaca pel seu equilibri nutricional i la seva riquesa en minerals i vitamines, de manera que constitueix un aperitiu molt saludable. Paquet de 100 g.
 • Festucs torrats amb sal: festucs amb closca, font de ferro, sense gluten. Pots prendre festucs com a snack, per esmorzar, en receptes diferents, a l'oficina... Paquet de 250 g.
 • Anacards: una altra de les nostres fruites seques riques en fòsfor que no poden faltar a la teva alimentació. Paquet de 200 g.

Cacauets

Frutos secos de Mercadona: cacahuetes

 • Cacauets amb closca torrats 0 % sal afegida: una de les propietats del cacauet és el seu alt contingut en greixos saludables, un aliment ideal per a esportistes. Font de fòsfor, sense gluten. Paquet de 400 g.
 • Cacauets pelats i torrats 0 % sal afegida: una altra de les propietats del cacauet és el seu contingut en antioxidants beneficiosos per combatre el colesterol. Sense gluten. Paquet de 200 g.
 • Cacauets amb pell fregits i salats: el cacauet també destaca per la seva aportació de vitamina E, vitamina B3 i àcid fòlic. Sense gluten. Paquet de 250 g.

Fruita deshidratada

Les fruites deshidratades t’ajuden a completar o reforçar el consum de fruita, ja que tenen un alt contingut en minerals, vitamines i fibra. Són perfectes per prendre per esmorzar, en amanides o per picar entre hores. Com les prefereixes?

Panses, nabius, orellanes, prunes i dàtils

Fruta deshidratada de Mercadona

 • Panses sultanes: panses sultanes sense llavors. Riques en fibra, ideal per al manteniment muscular. Paquet de 250 g.
 • Nabius: tenen una quantitat elevada d'antioxidants que ajuden a la salut cardíaca i a controlar el colesterol, entre altres propietats saludables. Font de fibra. Paquet de 200 g.
 • Orellanes d’albercoc: gràcies al seu alt contingut en fibra, milloren la funció intestinal. També aporten gran quantitat d'hidrats de carboni, per la qual cosa són una bona font d'energia. Paquet de 200 g.
 • Prunes: dessecades sense pinyol. Font de fibra, les aliades perfectes per millorar la teva funció intestinal. Paquet de 250 g.
 • Dàtils: dessecats sense pinyol. Un aliment energètic i molt nutritiu, ric en fibra, un snack ideal per a esportistes i gent a qui li agrada cuidar-se. Paquet de 350 g.

Mango, poma i pinya

Fruta deshidratada de Mercadona: mango, manzana y piña deshidratada

 • Mango: deshidratat sense sucres afegits. Destaca per la seva alta concentració de vitamines A, B i C, i minerals com el calci, el potassi, el fòsfor i el magnesi. Paquet de 60 g.
 • Poma: poma 100 % natural. Aprofita’n les propietats antioxidants i la seva riquesa en vitamines C i E. Alt contingut en fibra, sense sucres afegits. Paquet de 20 g.
 • Pinya: pinya deshidratada 100 % natural, amb propietats diürètiques i antiinflamatòries. Paquet de 50 g.

Altres recomanacions

Si busques una recepta perfecta per als teus esmorzars i berenars, que inclogui dàtils i festucs, et suggerim aquest Plum-cake de moniato i festucs.

Has tastat les coquetes de blat de moro? Són un snack fantàstic per esmorzar, berenar, picar entre hores o combinar-lo amb altres ingredients.

Aprèn a preparar quatre receptes exquisides amb cacauet en pols, un producte molt valorat tant per esportistes com per amants de la cuina.