És un tipus de pa italià, condimentat amb formatge, romaní i farigola. Té un ús molt versàtil: es pot fer servir com a acompanyament, per farcir (pernil serrà, salmó, patés, sobrassades...) o com a base d'ingredients.
Es presenta en un format bipack pràctic, perfecte per compartir o consumir només la meitat del producte.
Com es prepara?
- Preescalfa el forn a 200 ºC durant 8 minuts.
- Retira l'embolcall de plàstic.
- Posa la Focaccia a la graella del forn, a mitjana altura.
- Cou-la entre 3 i 5 minuts aproximadament.
- Deixa-la reposar uns segons.
- Talla-la amb ganivet de serra.
- És recomanable consumir-la tèbia.
Suggeriments de preparació
Focaccia amb mozzarella
1. Prepara la Focaccia seguint les instruccions del fabricant.
2. Obre-la per la meitat i posa a la base un llit de ruca, un parell de talls de mozzarella i tomàquets secs al gust.
3. Salpebra-ho lleugerament i amaneix-ho amb unes gotes d'oli d'oliva.
Focaccia amb pernil dolç i pesto de festuc
1. Prepara la Focaccia seguint les instruccions del fabricant.
2. En un got batedor, incorpora 60 g de festucs, 60 g de formatge grana padano ratllat, oli d'oliva i la pela i el suc d'una llimona, i tritura-ho fins que es formi una pasta. Salpebra-ho, afegeix-hi 20 g d’alfàbrega i torna-ho a triturar, sense passar-te.
3. Obre la Focaccia per la meitat, posa-hi una burrata oberta i amaneix-la amb el pesto de festucs.
4. Col·loca-hi un parell de talls de pernil dolç i torna a posar-hi una mica de salsa.
Focaccia amb graellada de verdures
1. Prepara la Focaccia seguint les instruccions del fabricant.
2. Salta 200 g de graellada de verdures congelades en una paella.
3. Obre la Focaccia per la meitat, afegeix-hi les verdures i posa-hi pesto abundant.
Altres recomanacions
Descobreix tot el nostre assortiment de pizzes. Són delicioses!
T’agrada l’hummus? Tria el teu favorit.
Coneixes el nostre assortiment de truites de patates? Tens opcions diferents.