Si ja has fet el teu encàrrec, consulta el nostre vídeo on t'expliquem com es prepara cada plat
Canapès:
- Canapè salmó i anet.
- Canapè formatge stilton i mango crispy.
- Canapè d'ensalada russa.
- Canapè de sobrassada i mel.
- Canapè negre de tòfona amb cecina.
- Waffle de foie, poma caramel·litzada i ou filat.
- Canapè negre de formatge curat, codonyat i nous.
- Canapè negre de rosbif.
- Canapè de formatge i figues.
Conserveu-los a la nevera i traieu-los a temperatura ambient una hora abans de consumir-los.
½ garrí rostit:
S’acompanya de patates a rodanxes i cebetes confitades.
Instruccions de preparació.
Poseu la safata especial de l'envàs al forn, sense la funció de gratinador, durant 25 minuts a 200 ºC.
Espatlla d’anyell:
Es caracteritza per tenir un gust suau. Amb la pell enrossida i cruixent, marinada amb sal, romaní, farigola i llimona.
S’acompanya de patates a rodanxes i cebetes confitades.
Instruccions de preparació.
Poseu la safata especial al forn, sense la funció de gratinador, durant 25 minuts a 200 ºC.
Galta amb salsa de vi negre:
Amb salsa de vi negre i guarnició de patates a rodanxes i cebetes confitades.
Instruccions de preparació.
Poseu la safata al microones i escalfeu durant 5 minuts a màxima potència.
Pollastre de corral farcit:
Pollastre de corral desossat farcit d’escalunyes, tòfona, foie, prunes, espècies, brandi i cansalada fresca. Amb guarnició de patates a rodanxes i cebetes confitades.
Instruccions de preparació.
Talleu el pollastre a filets i poseu-lo al forn amb la safata especial durant 15 minuts a 180 ºC, sense la funció de gratinador.
Altres recomanacions
Però si aquests dies et ve de gust cuinar a casa, de segur que trobes bones idees a la nostra secció de receptes.