Yogures Desnatados Hacendado

Els teus Iogurts Descremats Hacendado amb tot el sabor!

11 de gener de 2017

A Mercadona tens disponible els Iogurts Descremats Hacendado, per gaudir al desdejuni, després de cada menjar o fins i tot per picar entre hores. A més d'estar boníssims pels seus sabors intensos, t'ajudaran a sentir-te bé.


Iogurts Descremats Hacendado

  • Si el que estàs buscant és gaudir de Iogurts Descremats Naturals, amb o sense edulcorants, estan disponibles en packs de 6 unitats.
  • A més, també tens el Iogurt Cremós Natural Edulcorat, amb una textura molt suau que et sorprendrà.
  • Per als amants dels Iogurts Descremats de Sabors Hacendado, pots escollir, en pack de 6, el teu sabor preferit: maduixa, coco o llimona.
  • També, està disponible a les nostres botigues el pack de 12 unitats de Iogurts Descremats Hacendado, amb el qual podràs gaudir d'un variat assortit de sabors com pera, pinya, mango o fruites del bosc, a més de maduixa i llimona. Podràs anar variant entre aquests deliciosos sabors sense cansar-te de prendre'ls.

Per què incloure Iogurts Descremats Hacendado en el teu dia a dia

Els Iogurts Descremats Hacendado són 0% matèria grassa i 0% sucres afegits. Per aquesta raó es converteixen en un complement perfecte en la teva dieta diària.

Com vénen en packs, són molt còmodes d'utilitzar a qualsevol moment i, a més, la seva grandària és l'ideal per gaudir en cada ocasió del iogurt que vols. Per aquesta raó són perfectes per prendre'ls després dels menjars com a postres.

A més, els Iogurts Descremats Hacendado també pots gaudir-los al teu desdejuni, a l'esmorzar o el berenar i fins i tot entre hores. Són molt saludables i estan deliciosos en qualsevol dels sabors disponibles.

Sent-te bé amb els Iogurts Descremats Hacendado de Mercadona perfectes per prendre a qualsevol moment!

Altres recomanacions

Per al desdejuni i el berenar, amb els Iogurts Descremats Hacendado, pots acompanyar de forma original el Musli Cruixent Hacendado, una font de fibra i proteïnes que també tens disponible amb diversos sabors.

Si vols desdejunar alguna cosa que a més t'ajudi a cremar greixos, tens disponible la Infusió Crema-Greix de Mercadona, formada mitjançant la combinació de plantes naturals que t'ajudaran amb el greix localitzat.

I per complementar una dieta saludable, a Mercadona ja tens disponibles llavors de Quinoa, perfectes per combinar amb sopes, arrossos i amanides i amb les quals gaudiràs d'una important quantitat de proteïnes i fibra.