Yogures Desnatados Hacendado

Gaudeix del plaer deliciós i lleuger dels nostres iogurts desnatats

25 de abril de 2024

T'estimes més els iogurts desnatats? Si és així, estàs optant per una opció popular i beneficiosa per a la salut. Aquests iogurts t’ofereixen una alternativa baixa en greixos que no escatima gens de sabor. Gràcies a la gran varietat disponible en el nostre lineal, pots trobar el iogurt perfecte per satisfer els teus gustos i necessitats nutricionals.

Acompanya’ns a explorar tota la nostra gamma de iogurts desnatats, des dels més clàssics fins a opcions més innovadores, iogurts líquids, etc.

Àmplia varietat de iogurts desnatats

Gustos/fruita

Yogures desnatados sabores/fruta Mercadona

Una tria deliciosa, saludable i versàtil per a qualsevol moment del dia. En aquesta gamma, la suavitat del iogurt desnatat conviu amb la frescor i la dolçor natural de les fruites o els sabors afegits. Quin t'agrada més?

Postres làcties amb fruita 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Cuida’t gaudint d'aquesta varietat de gustos: dos iogurts de poma, dos de mango, dos de pinya i dos de maduixa. Disponibles en un paquet de vuit unitats de 125 g cada una.

Iogurt gustos 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Cada paquet conté vuit iogurts de 125 g: dos gustos de maduixa, dos de fruites silvestres, dos de pinya i dos de pera.

Iogurt gust coco 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Gaudeix de l'aroma exòtica i el gust dolç refrescant del coco en aquest iogurt. Es presenten en un paquet de quatre unitats de 125 g.

Iogurt gust maduixa 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Deixa’t captivar per la dolçor d'aquest iogurt desnatat amb gust de maduixa. Es presenten en un paquet de quatre iogurts de 125 g.

Iogurt gust llimona 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Refresca’t el paladar amb aquest iogurt i el seu toc àcid i refrescant. Paquet de quatre iogurts de 125 g.

Bífidus

Yogures desnatados Bífidus Mercadona

Aquests iogurts combinen els beneficis del iogurt desnatat i els probiòtics del bífidus actiu. En disposem d'una àmplia varietat.

Bífidus desnatat probiòtic amb fruites silvestres

Una mescla deliciosa de gustos dolços i àcids, molt naturals. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponible en un paquet de quatre unitats de 125 g.

Bífidus desnatat amb nous i cereals

Un iogurt exquisit i nutritiu per a una dieta equilibrada. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenten un paquet de quatre unitats de 125 g.

Bífidus desnatat probiòtic amb pera

El gust delicat i fresc de la pera fa d’aquest iogurt desnatat una delícia làctia diferent. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenten en un paquet de quatre unitats de 125 g.

Bífidus desnatat probiòtic amb kiwi

Aquest iogurt combina la frescor del kiwi i els beneficis dels probiòtics bífidus. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Paquet de quatre unitats de 125 g.

Bífidus desnatat probiòtic amb pinya

Una fusió light entre la dolçor tropical de la pinya i els probiòtics bífidus. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponibles en un paquet de quatre unitats de 125 g.

Bífidus desnatat natural

El bífidus més lleuger, perquè n’aprofitis els beneficis sense més complements. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenten en un paquet de sis unitats de 125 g.

Bífidus cremós desnatat natural edulcorat

Et sorprendrà la seva cremositat sense greix addicional. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Paquet de sis unitats de 125 g.

Bífidus cremós desnatat tropical

Gust tropical que et delecta els sentits mentre té cura de la salut intestinal. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Paquet de quatre unitats de 125 g.

Natural

Yogures desnatados naturales Mercadona

Opcions naturals, sempre vigents, amb reducció de greixos i calories. Iogurts lleugers i versàtils, per als esmorzars, berenars i altres usos culinaris.

Iogurt desnatat natural

El clàssic de textura cremosa i sabor pur en la seva versió desnatada. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenta en un paquet de sis unitats de 125 g.

Iogurt desnatat natural edulcorat

Una alternativa més dolça amb què no renuncies a la lleugeresa. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenta en un paquet de sis iogurts de 125 g.

Postres làcties cremoses naturals edulcorades

Amb una suavitat irresistible i un baix contingut calòric, són les aliades perfectes per al teu benestar. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponibles en un paquet de sis iogurts de 125 g.

Iogurt sense lactosa natural

Una opció excel·lent per als esmorzars i berenars de les persones amb sensibilitat alimentària a la lactosa. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenta en un paquet de quatre iogurts de 125 g.

+Proteínas

Yogures desnatados +Proteínas Mercadona

Els iogurts +Proteínas desnatats poden ser el complement perfecte per a una dieta equilibrada. Pren-los en qualsevol moment del dia: per esmorzar, berenar, després de fer esport, entre hores...

Postres làcties naturals +Proteínas 10 g de proteïnes

Postres nutritives amb alt nivell de proteïnes. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Mida de 500 g.

Postres làcties naturals +Proteínas 12 g de proteïnes

Amb més proporció de proteïnes. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. En format de paquet de quatre unitats de 120 g.

Postres làcties amb maduixa +Proteínas 10 g de proteïnes

Si t'estimés més el gust fresc de la maduixa, tria aquesta opció. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponibles en paquets de quatre unitats de 120 g.

Postres làcties amb nabius +Proteínas 10 g de proteïnes

La dolçor dels nabius amb una quantitat generosa de proteïnes és una altra combinació guanyadora. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. A la venda en paquets de quatre iogurts de 120 g.

Postres làcties amb puré de mango i maracujà +Proteínas 10 g de proteïnes

Una mescla exòtica de gustos que porta el iogurt desnatat a una altra dimensió. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. A la venda en paquets de quatre unitats de 120 g.

Postres làcties amb stracciatella +Proteínas 12 g de proteïnes

Gaudeix d'aquestes sofisticades postres làcties mentre obtens una aportació addicional de proteïnes per cuidar el benestar. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenten en paquets de quatre unitats de 125 g.

Líquids

Yogures desnatados Líquidos Mercadona

Molt refrescants i còmodes de prendre, són una bona opció per mantenir una dieta equilibrada i controlar la ingesta de calories. Tenen una consistència lleugera que els fa ideals per consumir sobre la marxa, sigui de camí a la feina, al gimnàs, com un refrigeri al llarg de la jornada o quan tu vulguis.

Iogurt líquid desnatat de maduixa

Gaudeix de la frescor i el gust inconfusible de les maduixes en cada glop d'aquest iogurt líquid. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ampolla d'1 kg.

Iogurt líquid desnatat de pinya i coco

Una altra experiència tropical i refrescant, alhora dolça i cremosa. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ampolla d'1 kg.

Iogurt líquid desnatat fruites silvestres

Una mescla vibrant de gustos que converteix el iogurt líquid en un torrent de vitalitat. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ampolla d'1 kg.

Beguda làctia desnatada gust maduixa +Proteínas 20 g de proteïnes

Dona un impuls de proteïnes al dia amb aquesta beguda amb gust de maduixa. 0 % matèria grassa. Ampolla de 280 g.

Beguda làctia desnatada gust tropical +Proteínas 20 g de proteïnes

Gustos tropicals, dolços i frescos, carregats de proteïnes i benestar. 0 % matèria grassa. Ampolla de 280 g.

Beguda làctia desnatada gust açaí i plàtan +Proteínas 20 g de proteïnes

Sent en cada glop la fusió de la intensitat afruitada del margalló del Brasil o açaí i la dolçor suau del plàtan, juntament amb l’extra d'energia de la proteïna. 0 % matèria grassa. Ampolla de 280 g.

Quefir

Yogures desnatados Kéfir Mercadona

Quefir bevible natural

Refrescant i saludable, aquest quefir líquid és ple de nutrients essencials per al benestar. 0 % matèria grassa. Ampolla de 250 g.

Altres recomanacions

Et venen de gust uns bastonets de pa fets al forn? És un aperitiu molt versàtil.

Per contribuir a la salut i el benestar, inclou en la dieta fruita seca i fruites deshidratades.

Saps triar bé els aliments que consumeixes i les quantitats que n’has de consumir?