Descobreix la nostra recepta de crema de xampinyons, la tria perfecta per a ocasions memorables!

Delícies culinàries: crema de xampinyons i sandvitx de formatge brie amb tòfona

02 de novembre de 2023

En el món de la gastronomia, sempre hi ha espai per a noves experiències i gustos que encisen. Avui et portem una recepta que promet ser l’estrella de la taula: crema de xampinyons. Aquesta combinació deliciosa no només delecta amb el seu gust intens i textures úniques, sinó que també afegeix un toc de sofisticació a qualsevol àpat. Perfecta per a un sopar o un dinar especials, aquesta recepta agradarà a tots. A punt per impressionar els teus convidats? Som-hi!

Passos per a la crema de xampinyons

Ingredients

  • 250 g de ceba.
  • Oli d'oliva.
  • Farigola.
  • 2 grans d'all.
  • 300 g de xampinyons.
  • 1 paquet de bolets congelats saltats.
  • 250 g de patata.
  • 1,5 L d’aigua.
  • 200 ml de nata.
  • 4 llesques de pa de motlle.
  • Mantega.
  • 200 g de formatge crema brie amb trufa.
  • Cibulet.
  • Sal.
  • Pebre negre.

Preparació

1. Talla la ceba i sofregeix-la amb oli fins que s’enrosseixi.

Paso 1 Receta Crema de champiñones: cortar la cebolla y sofreírla en aceite hasta que se dore

2. Afegeix-hi la farigola i l'all picat, i continua-ho sofregint.

3. Incorpora-hi els xampinyons frescos i els bolets congelats saltats. Per acabar, les patates pelades i tallades a trossos. Condimenta-ho al gust.

4. Afegeix-hi 1,5 litres d'aigua i deixa que bulli.

Paso 4 Receta Crema de champiñones: agregar 1,5 litros de agua y dejar que hierva.

5. Després de bullir-ho, afegeix-hi la nata i deixa-ho coure durant 1 minut.

Paso 5 Receta Crema de champiñones: tras hervir, añadir las natas y dejar cocer durante 1 minuto.

6. Finalment, tritura-ho tot fins a obtenir una crema homogènia i rectifica-ho de sal si cal.

Paso 6 Receta Crema de champiñones: triturar todo hasta obtener una crema homogénea y rectificar de sal si es necesario

Passos per al sandvitx de formatge brie amb tòfona

Ingredients

  • 4 llesques de pa de motlle
  • Mantega
  • 200 g de formatge brie amb tòfona
  • Xampinyons laminats (al gust)

Preparació

1. Unta una llesca de pa de motlle amb mantega i posa uns xampinyons laminats per l'altra cara de la llesca.

Paso 1 Sándwich de queso brie con trufa: untar una rebanada de pan de molde con mantequilla

2. Unta l'altra llesca amb el formatge brie amb tòfona i cobreix la llesca anterior. Cuina-ho en una paella a foc lent, en una torradora o al forn fins que el formatge es desfaci i el pa quedi cruixent.

Paso 2 sándwich de queso brie con trufa: untar el queso brie con trufa y cubrir la rebanada anterior

3. Talla el sandvitx en triangles per servir-lo.

Per servir

1. Serveix la crema de xampinyons en un plat fondo, afegeix-hi un rajolí de nata i decora-la amb cibulet picat al gust i uns xampinyons a la planxa.

Servir la crema de champiñones en un plato hondo

2. Acompanya-la amb el sandvitx de formatge brie amb tòfona calent.

Amb aquesta recepta, cada mos és una invitació a gaudir dels plaers culinaris. No només sorprendràs els teus comensals, sinó que també podràs gaudir d'una recepta molt bona i saludable. Bon profit!

Altres recomanacions

En aquestes dates, tots hem de gaudir sense preocupacions. Per això, a Mercadona també és possible tenir un Nadal apte per a celíacs, amb tot el nostre assortiment de productes sense gluten.

I què et sembla un digestiu amb un toc dolç per als més llaminers? Coneix la nostra varietat de cremes de licor.