Empresaris impulsors de la iniciativa #AixòNOhadePARAR

Més de 600 empreses s’adhereixen en una setmana a la iniciativa #AixòNOhadePARAR per a impulsar la recuperació econòmica

17 de abril de 2020
  • Milers d'empreses de tot el territori nacional impulsen l'economia en el marc de la iniciativa #AixòNOhadePARAR.

#AixòNOhadePARAR suma més de 600 empreses a la llista inicial de 2.000 companyies de tot el territori nacional. La coneguda iniciativa té com a objectiu agrair públicament i donar suport a totes les empreses, els treballadors, els autònoms i els empresaris que impulsen la recuperació econòmica de país, i valorar-los.

Malgrat les previsions sobre la recessió que s'han publicat aquests dies, hi ha empreses, grans i petites, i de sectors com el consum, l’energia o l’esport, entre molts altres, que busquen la manera de transformar-se o reinventar-se perquè, quan això acabi, el país es recuperi més ràpid econòmicament i socialment.

Són més de 200 els empresaris i les personalitats que cada dia se sumen a la iniciativa i li donen suport a través de missatges de vídeo als seus canals socials, que s’han reproduït fins a 250.000 vegades fins avui. Aquests influencers s'han fet ressò de la iniciativa, juntament amb els mitjans de comunicació nacionals i autonòmics. Gràcies al seu ajut en la difusió, el missatge #AixòNOhadePARAR ha arribat a més de 40 milions d'espanyols.

En només una setmana, el web del moviment ha rebut més de 110.000 visites. A més, moltes empreses i persones a títol personal s’adhereixen a la iniciativa per mitjà del formulari online. #AixòNOhadePARAR està oberta a empreses del territori nacional, de totes les dimensions i sectors, que comparteixin el mateix objectiu i s'esforcin cada dia per a impulsar la recuperació econòmica del país.

Mai abans tantes empreses d’arreu del país s'havien adherit a una iniciativa semblant. Això és només el començament d'un moviment que continuarà després de la crisi sanitària i que deixarà una empremta. La unió d'aquestes companyies i sectors serà clau per a ser proactius davant dificultats futures en l'economia empresarial nacional.

#AixòNOhadePARAR té perfils a totes les xarxes socials per a poder seguir el moviment i mantenir-se informat.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà