La nova Màscara d’Argila Verda, al lineal de Perfumeria de Mercadona

Mercadona ven 3.000 màscares facials d’argila verda de Deliplus al dia

09 de setembre de 2020
  • Equilibra l'excés de greix a la pell del rostre, minimitza els punts negres i deixa una pell mat i renovada.
  • El Proveïdor Totaler RNB, de La Pobla de Vallbona (València), produeix aquest cosmètic sorgit d'un procés de coinnovació amb "El Cap" (client).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven 3.000 unitats diàries de la Màscara d'Argila Verda de Deliplus, el nou complement d’higiene personal destinat a la neteja de les pells grasses o amb tendència a l'aparició d'acne.

La seva combinació d'actius, juntament amb el zinc-PCA i l'argila verda, equilibren l'excés de greix a la pell del rostre, minimitzen l'aparença dels punts negres i deixen una pell mat i renovada.

El Proveïdor Totaler RNB, de la Pobla de Vallbona (València), produeix la Màscara d'Argila Verda de Deliplus en format de 100 ml, que va sorgir d'un procés de coinnovació amb els "Caps" (clients), que van col·laborar directament en el desenvolupament del producte fins a aconseguir el que els va resultar més satisfactori.

La nova Màscara d’Argila Verda, al lineal de Perfumeria de MercadonaLa nova Màscara d’Argila Verda, al lineal de Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat