Descobreix el nostre sèrum microcàpsules reparador per regenerar la pell.

Sèrum microcàpsules per regenerar la pell

20 de novembre de 2023

Coneixes el nostre sèrum microcàpsules? Aquest sèrum reparador actua a la pell per regenerar-la i reduir els senyals de l'edat. De textura transformable i lleugera, és ultraconcentrat en microcàpsules, riques en micronutrients per aportar densitat i fermesa, i revitalitzar la pell.

Suspeses en una essència concentrada, aquestes microcàpsules combinen la riquesa nutritiva de l'oli amb el poder penetrant d'un sèrum. En vols saber més? Continua llegint!

Per a tot tipus de pells

El sèrum microcàpsules Deliplus és apte per a tot tipus de pells. Segons el tipus de pell, recomanem combinar-lo amb diferents productes complementaris.

Quins beneficis té?

  • Acció regeneradora i antiarrugues.
  • Aporta densitat i fermesa a la pell.
  • Amb propietats revitalitzadores, il·lumina la pell.

Quins són els seus components?

  • Àcid hialurònic: àmpliament reconegut per les seves propietats hidratants que ajuden a tenir una pell d'aspecte més ferm i lluminós. Aquest actiu és capaç d'actuar com una "esponja" per retenir l'aigua a la pell, aportar volum i reduir visiblement les arrugues i línies d'expressió.
  • Betaïna: destaca el seu poder humectant i la seva capacitat per protegir la pell de la irritació. Ajuda a tenir una pell hidratada, radiant i sucosa.
  • Mantega de karité: altament concentrada en vitamines i minerals que permeten una hidratació profunda, calmen i donen més elasticitat a la pell, i activen la producció de col·lagen.
  • Esqualà: un oli hidratant molt refinat procedent de l'oliva. Per la seva gran afinitat natural amb la pell, s'absorbeix fàcilment sense deixar residus grassos. És un emol·lient eficaç que ajuda a protegir la barrera cutània i retenir la hidratació per a una pell més suau i llisa.
  • Oli de llavors de Limnanthes alba: amb un alt poder renovador, actua per donar confort i elasticitat. També anomenada "escuma dels prats", aquesta planta és nativa de Califòrnia i Oregon, on creix en hàbitats humits i herbosos. Té unes propietats hidratants i rejovenidores impressionants. L’oli és un gran aliat en la lluita contra la pèrdua d'hidratació, ja que ajuda a formar una barrera que evita la pèrdua d'aigua i facilita l'entrada de nutrients cap a les capes més profundes de l'epidermis.

Com s’utilitza

  • Aplica’l al matí i a la nit sobre la cara, el coll i l’escot, fent un massatge suau fins que s’absorbeixi del tot.

Amb quins altres productes el puc combinar?

  • Amb la crema habitual.

Altres recomanacions

La nostra gamma de tractaments exfoliants elimina cèl·lules mortes i et deixa la pell fresca i renovada.

Mantén la pell hidratada i ben cuidada amb les nostres cremes corporals d'ús diari.

L'oli de coco et serveix com a tractament facial i corporal, i també per a les receptes de cuina.