Cartell del Gran Recapte d’Aliments 2019

Mercadona se suma al Gran Recapte d’Aliments

22 de novembre de 2019
  • Mercadona participa un any més en el Gran Recapte d’Aliments, que organitza la Federació Espanyola de Bancs dels Aliments.
  • El recapte se celebra durant els dies 22 i 23 de novembre.
  • Consulta la llista de botigues participants que Mercadona posa a disposició dels bancs dels aliments per fer la donació de productes.

Mercadona posa a disposició de la Federació Espanyola de Bancs dels Aliments punts de recollida a la majoria de les seves botigues per al Gran Recapte d'Aliments. La companyia col·labora d'aquesta manera en la iniciativa, que se celebra durant aquest cap de setmana, el 22 i 23 de novembre.

A més, Mercadona aporta els seus recursos humans i logístics per fer arribar els productes donats a cada un dels bancs dels aliments; facilita, així, la distribució dels productes perquè es puguin repartir per tot Espanya.

El nostre compromís és animar els nostres clients a participar en el recapte donant productes en els punts de recollida col·locats a les botigues. Per a més informació sobre el Gran Recapte d'Aliments, visita el web de la Federació Espanyola de Bancs dels Aliments (FESBAL).

Vídeo en espanyol:

Consulta la llista de les botigues participants de Mercadona

Document en espanyol:

Llista botigues participants de Mercadona

Descargar

 

Donació d’aliments de Mercadona a institucions i entitats socials

Al llarg de l'any, Mercadona col·labora amb bancs dels aliments, menjadors socials i altres entitats benèfiques que ajuden moltes persones de tot Espanya. En concret, el 2018 la companyia va donar 8.300 tones d’aliments a través de les diferents iniciatives en què participa a totes les comunitats i ciutats autònomes d'Espanya.

Així mateix, Mercadona treballa en la seva política de gestió de residus per reduir el malbaratament en tots els seus processos. Aquestes són les estratègies per evitar i prevenir el malbaratament alimentari.