Productes per a celíacs disponibles als lineals de Mercadona.

Mercadona se suma al Dia Nacional del Celíac 2022

27 de maig de 2022
  • Com cada 27 de maig, fidel al seu compromís amb les persones celíaques, Mercadona se suma al Dia Nacional del Celíac per visibilitzar aquesta malaltia.
  • La companyia ofereix 1.400 productes sense gluten als seus lineals i continua treballant en el desenvolupament d'un assortiment apte per a persones celíaques.

El compromís de Mercadona amb els "Caps" (clients) que pateixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries al gluten és un fet. La companyia se suma al Dia Nacional del Celíac per visibilitzar aquesta malaltia i continuar amb el propòsit de ser una empresa que la societat vulgui que existeixi.

Assortiment de productes sense gluten disponible a Mercadona

Els Caps celíacs poden trobar als lineals 1.400 referències de productes sense gluten de Mercadona. A més, la companyia continua treballant diàriament per millorar i desenvolupar un ampli assortiment amb la màxima qualitat sempre.

Per a això, Mercadona col·labora directament amb els "Caps" que no poden ingerir aquest tipus de proteïna mitjançant sessions de coinnovació per així conèixer-ne i satisfer-ne les necessitats. A més, també es recolza en els seus proveïdors especialistes i diferents associacions de celíacs de referència a Espanya per a l'elaboració de productes.

Mercadona amb el col·lectiu celíac

Des de fa anys, MercadonaFederació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE) col·labora amb diferents entitats de referència a Espanya, com la i les seves associacions autonòmiques, Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG) i l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA).

Gràcies a la col·laboració amb aquestes entitats, la companyia coneix millor les necessitats d'aquest col·lectiu i promou accions adreçades a persones amb malaltia celíaca o sensibilitat al gluten.

Productes sense gluten de Mercadona

Coneix més coses sobre els productes sense gluten de Mercadona a l'apartat de Consells Sense Gluten.